Maison Nougaro barge

Food Network HD - Programe TV

Joi

21 noiembrie

  • Copii mici, bucătari mari

    Chefi mici cu ambiţii mari se iau la întrecere ca să vadă cine va lua acasă premiul de 10.000$. Dar ingrediente misterioase şi lucrul contra cronometru le dau bătăi de cap.

  • Mâncăruri bizare: Destinaţii delicioase

    Andrew Zimmern se înfruptă din bucătăria tropicală a zonei de coastă din Guayaquil, în Ecuador. Aici gustă din toate, de la crab dulce de mangrove până la colţunaşi cu banane.

  • Dulcele gust al victoriei

    Este ultima şansă din acest sezon pentru Anamaria, Monty, Maythe, Lili şi RaChelle, dacă vor să-şi atingă ţelul de a fi cele mai bune nume din domeniul cofetăriei.

  • Contra lui Bobby Flay

    Amanda Freitag şi Sunny Anderson fac echipă ca să-l învingă pe Bobby Flay. Chef Michael Buttacavoli din Tampa şi chef Scott McDonald din New Jersey îşi măsoară forţele în teren.

  • Contra lui Bobby Flay

    Doi chefi trebuie să prepare o reţetă delicioasă, cu ciocolată dulce-amăruie. Apoi câştigătorul îl provoacă pe Bobby la un concurs de făcut ecler cu ciocolată.

  • Restaurante americane

    În Houston, Texas, Guy vizitează un restaurant care serveşte sub acelaşi acoperiş reţete din toată lumea, între care burtă de porc în stil „latino" şi coadă de vită ca în Caraibe.

  • Restaurante americane

    Guy încearcă în această călătorie fel de fel de reţete făcute „de la zero". În Houston gustă o pizza cu morcovi la cuptor şi un sandvici cu costiţe de vită.

  • Restaurante imposibile

    Ajutând o imigrantă rusă să-şi salveze restaurantul din Las Vegas, numit Burnt Offerings, Robert caută soluţii ca să-i crească veniturile şi să-i scadă cheltuielile.

  • Bucătărim împreună

    Cinci experţi în mâncare vin cu informaţii haioase şi reţete delicioase. De la idei simple pentru cină până la cele mai noi tendinţe culinare, aflăm tot felul de chestii simpatice.

  • Bucătăria de la fermă

    Molly Yeh pregăteşte gustări după o plimbare pe zăpadă: ciocolată albă cu fistic, plăcintă cu carne de vită, napi suedezi şi ketchup cu ardei jalapeno, apoi o petrecere cu fondue!

  • Bucătăria de la fermă

    Molly Yeh pregăteşte un ospăţ în stil italian pentru toată familia: burgeri din chiftele, o salată aperitiv, ceapă crocantă prăjită cu parmezan, şi îngheţată spumoni la borcănele.

  • Chef Alex versus America

    Trei chefi iscusiţi din Oklahoma, Georgia şi Texas încearcă să demonstreze cât de bine gătesc carnea de vită, doborând-o pe chef Alex Guarnaschelli de pe piedestalul ei.

  • Ingrediente misterioase, reţete delicioase

    Patru chefi găsesc o surpriză porcească în coşul pentru aperitive, apoi fac exces de zel când trebuie să bată carnea de porc pentru felul principal.

  • Jocuri culinare cu Guy Fieri

    Tara Lipinksi şi Johnny Weir, Natasha Leggero şi Moshe Kasher, Lauren Ash şi Leslie Seiler intră cu toţii în concurs, sperând să câştige mult râvnita tigaie de aur.

  • Provocarea Iron Chef

    Preşedintele juriului alege şapte chefi foarte buni, care vor concura pentru şansa de a intra în cel mai important club culinar de elită din lume.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Contra lui Bobby Flay

    Giada De Laurentiis şi Michael Voltaggio joacă rolul arbitrilor în confruntarea dintre Geronimo Lopez şi Frances Tariga. Care chef talentat îl va înfrunta pe Bobby Flay?

  • Contra lui Bobby Flay

    Juraţii Michael Psilakis şi Seamus Mullen se pregătesc să-l înfrunte pe Bobby. Marcus Samuelsson şi Sunny Anderson decid care chef îl va obliga pe Bobby să-şi forţeze limitele.

  • Bucătăria de la fermă

    De Ziua Îndrăgostiţilor, Molly pregăteşte o cină romantică: pui fript cu sumac, cu mult sos zhug, picant şi aromat.

  • Bucătăria de la fermă

    Verii lui Molly sunt în oraş, deci ea pregăteşte mâncare chinezească: sandviciuri cu chifteluţe Char Siu, apoi o salată cu tăiţei lungi, pentru noroc.

  • Selena Gomez + Chef: Sărbători acasă

    Selena Gomez întâmpină Noul An cu Chef Eric Adjepong şi îşi testează măiestria făcând terci cu creveţi şi banană, scoici Benedict şi budincă cu bezea.

  • Ingrediente misterioase, reţete delicioase

    Pompierii care ştiu să gătească iau cu asalt plitele, demonstrând ce bine se simt când ard focurile! Coşul pentru desert le rezervă o surpriză înflăcărată celor doi finalişti.

  • Restaurante imposibile

    Ajutând o imigrantă rusă să-şi salveze restaurantul din Las Vegas, numit Burnt Offerings, Robert caută soluţii ca să-i crească veniturile şi să-i scadă cheltuielile.

  • Bucătărim împreună

    Cinci experţi în mâncare vin cu informaţii haioase şi reţete delicioase. De la idei simple pentru cină până la cele mai noi tendinţe culinare, aflăm tot felul de chestii simpatice.

  • Bucătăria de la fermă

    Molly Yeh pregăteşte gustări după o plimbare pe zăpadă: ciocolată albă cu fistic, plăcintă cu carne de vită, napi suedezi şi ketchup cu ardei jalapeno, apoi o petrecere cu fondue!

  • Bucătăria de la fermă

    Molly Yeh pregăteşte un ospăţ în stil italian pentru toată familia: burgeri din chiftele, o salată aperitiv, ceapă crocantă prăjită cu parmezan, şi îngheţată spumoni la borcănele.

  • Chef Alex versus America

    Trei chefi iscusiţi din Oklahoma, Georgia şi Texas încearcă să demonstreze cât de bine gătesc carnea de vită, doborând-o pe chef Alex Guarnaschelli de pe piedestalul ei.

  • Provocarea Iron Chef

    Preşedintele juriului alege şapte chefi foarte buni, care vor concura pentru şansa de a intra în cel mai important club culinar de elită din lume.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Contra lui Bobby Flay

    Giada De Laurentiis şi Michael Voltaggio joacă rolul arbitrilor în confruntarea dintre Geronimo Lopez şi Frances Tariga. Care chef talentat îl va înfrunta pe Bobby Flay?

  • Contra lui Bobby Flay

    Juraţii Michael Psilakis şi Seamus Mullen se pregătesc să-l înfrunte pe Bobby. Marcus Samuelsson şi Sunny Anderson decid care chef îl va obliga pe Bobby să-şi forţeze limitele.

  • Ingrediente misterioase, reţete delicioase

    Pompierii care ştiu să gătească iau cu asalt plitele, demonstrând ce bine se simt când ard focurile! Coşul pentru desert le rezervă o surpriză înflăcărată celor doi finalişti.

  • Copii mici, bucătari mari

    Chefi mici cu ambiţii mari se iau la întrecere ca să vadă cine va lua acasă premiul de 10.000$. Dar ingrediente misterioase şi lucrul contra cronometru le dau bătăi de cap.

  • Dulcele gust al victoriei

    Este ultima şansă din acest sezon pentru Anamaria, Monty, Maythe, Lili şi RaChelle, dacă vor să-şi atingă ţelul de a fi cele mai bune nume din domeniul cofetăriei.

  • Contra lui Bobby Flay

    Amanda Freitag şi Sunny Anderson fac echipă ca să-l învingă pe Bobby Flay. Chef Michael Buttacavoli din Tampa şi chef Scott McDonald din New Jersey îşi măsoară forţele în teren.

  • Contra lui Bobby Flay

    Doi chefi trebuie să prepare o reţetă delicioasă, cu ciocolată dulce-amăruie. Apoi câştigătorul îl provoacă pe Bobby la un concurs de făcut ecler cu ciocolată.

  • Restaurante americane

    În Houston, Texas, Guy vizitează un restaurant care serveşte sub acelaşi acoperiş reţete din toată lumea, între care burtă de porc în stil „latino" şi coadă de vită ca în Caraibe.

  • Restaurante americane

    Guy încearcă în această călătorie fel de fel de reţete făcute „de la zero". În Houston gustă o pizza cu morcovi la cuptor şi un sandvici cu costiţe de vită.

  • Restaurante imposibile

    Robert e în Texas, ca să ajute un restaurant aflat la un pas de închidere. Proprietarul obsedat de control riscă să-şi piardă şi afacerea, şi familia.

  • Restaurante imposibile

    Robert revine la Rosie's Café, în Escondido, California. Proprietăreasa a suferit un accident de maşină aproape fatal şi are nevoie de ajutor, căci facturile medicale se tot adună.

  • Restaurante imposibile

    Robert ajunge la T. Phillip's Alehouse and Grill din Glendora, în California, unde trebuie s-o ajute pe proprietăreasă să-şi recâştige încrederea în sine şi să-şi salveze afacerea.

Vineri

22 noiembrie

  • Copii mici, bucătari mari

    Chefi mici cu ambiţii mari se iau la întrecere ca să vadă cine va lua acasă premiul de 10.000$. Dar ingrediente misterioase şi lucrul contra cronometru le dau bătăi de cap.

  • Mâncăruri bizare: Destinaţii delicioase

    Andrew Zimmern explorează peisajul şi arta culinară din Bermude, teritoriu britanic cu suflet de Caraibe, şi gustă reţete locale: supă de peşte, homar ţepos şi plăcintă cu manioc.

  • Dulcele gust al victoriei

    Concurenţii se întrec pentru marele titlu în Concursul Zahărului Suprem. Juraţii evaluează măiestria decoraţiunilor dulci ale lui Maythe, iar Lili şi RaChelle se iau la întrecere.

  • Contra lui Bobby Flay

    Actriţa Lela Loren şi Michael Symon recrutează doi chefi internaţionali ca să-l învingă pe Bobby. În a doua rundă, Bobby trebuie să prepare o reţetă de care n-a auzit niciodată.

  • Contra lui Bobby Flay

    Comediantul Jaboukie Young-White şi chef Anne Burrell sunt hotărâţi să-l învingă pe Bobby, aşa că recrutează doi chefi italieni experţi, Nicole Karr şi David Benstock.

  • Restaurante americane

    În Maui, Guy vizitează o echipă soţ-soţie care găteşte preparate italieneşti autentice. Mai apoi ajunge la Washington ca să guste nişte sandviciuri suculente.

  • Restaurante americane

    Guy gustă jambalaya creolă şi creveţi la grătar în Bend, Oregon, apoi vizitează un local care prepară cocktailuri inventive şi sandviciuri cu fileuri crocante de pui, miere şi unt.

  • Restaurante imposibile

    Robert vizitează Cafe No Fur din Las Vegas, unde proprietarii, un model şi un fost jucător de poker, trebuie să-şi schimbe ideile fixe dacă vor ca afacerea lor să supravieţuiască.

  • Bucătărim împreună

    Cinci experţi în mâncare vin cu informaţii haioase şi reţete delicioase. De la idei simple pentru cină până la cele mai noi tendinţe culinare, aflăm tot felul de chestii simpatice.

  • Bucătăria de la fermă

    Molly Yeh îşi aniversează căsătoria cu o cină excelentă: friptură suculentă din muşchi de vită, cartofi cu sos la cuptor, tăiaţi în felii subţiri, şi un tort cu mousse de marţipan.

  • Bucătăria de la fermă

    Molly Yeh prepară reţete simple din Vestul Mijlociu al SUA: prăjitură cu morcov şi terci de ovăz la cuptor, salată de mazăre cu costiţă în sos franţuzesc, iar la desert îngheţată.

  • Chef Alex versus America

    Trei ciocolatieri din Tennessee, Florida şi California intră în arenă, ca să se ia la întrecere cu chef Alex Guarnaschelli, în competiţia pentru desertul învingător.

  • Bucătăria de la fermă

    De Ziua Îndrăgostiţilor, Molly pregăteşte o cină romantică: pui fript cu sumac, cu mult sos zhug, picant şi aromat.

  • Bucătăria de la fermă

    Verii lui Molly sunt în oraş, deci ea pregăteşte mâncare chinezească: sandviciuri cu chifteluţe Char Siu, apoi o salată cu tăiţei lungi, pentru noroc.

  • Selena Gomez + Chef: Sărbători acasă

    Selena Gomez întâmpină Noul An cu Chef Eric Adjepong şi îşi testează măiestria făcând terci cu creveţi şi banană, scoici Benedict şi budincă cu bezea.

  • Contra lui Bobby Flay: De sărbători

    Scott Conant invită trei dintre cei mai buni prieteni ai lui Bobby Flay, ca să încerce o reţetă clasică de Ziua Recunoştinţei: umila caserolă. Care dintre ei va impresiona juriul?

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Contra lui Bobby Flay

    Anne Burrell şi Jet Tila fac echipă ca să decidă cine îl poate înfrânge pe Bobby Flay. Trebuie să aleagă între pizzaiolo Tony Gemignani şi Robert Aikens din Anglia.

  • Contra lui Bobby Flay

    Cântăreaţa Debbie Gibson şi chef Katie Lee sunt membri ai juriului, iar chefii Ype Von Hengst şi William Wright concurează ca să vadă cine îl va înfrunta pe Bobby Flay.

  • Competiţia fursecurilor de Crăciun

    La casa fursecurilor de Crăciun, patru maeştri în turtă dulce fac marionete din fursecuri, apoi săli de teatru mari, pentru marionete de turtă dulce.

  • Sărbători în bucătărie

    Cofetarii omagiază vedeta Zilei Recunoştinţei cu emisfere dulci de sezon, apoi ne arată cum ştiu să decoreze masa festiv, cu prăjiturele tematice.

  • Restaurante imposibile

    Robert vizitează Cafe No Fur din Las Vegas, unde proprietarii, un model şi un fost jucător de poker, trebuie să-şi schimbe ideile fixe dacă vor ca afacerea lor să supravieţuiască.

  • Bucătărim împreună

    Cinci experţi în mâncare vin cu informaţii haioase şi reţete delicioase. De la idei simple pentru cină până la cele mai noi tendinţe culinare, aflăm tot felul de chestii simpatice.

  • Bucătăria de la fermă

    Molly Yeh îşi aniversează căsătoria cu o cină excelentă: friptură suculentă din muşchi de vită, cartofi cu sos la cuptor, tăiaţi în felii subţiri, şi un tort cu mousse de marţipan.

  • Bucătăria de la fermă

    Molly Yeh prepară reţete simple din Vestul Mijlociu al SUA: prăjitură cu morcov şi terci de ovăz la cuptor, salată de mazăre cu costiţă în sos franţuzesc, iar la desert îngheţată.

  • Chef Alex versus America

    Trei ciocolatieri din Tennessee, Florida şi California intră în arenă, ca să se ia la întrecere cu chef Alex Guarnaschelli, în competiţia pentru desertul învingător.

  • Contra lui Bobby Flay: De sărbători

    Scott Conant invită trei dintre cei mai buni prieteni ai lui Bobby Flay, ca să încerce o reţetă clasică de Ziua Recunoştinţei: umila caserolă. Care dintre ei va impresiona juriul?

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Contra lui Bobby Flay

    Anne Burrell şi Jet Tila fac echipă ca să decidă cine îl poate înfrânge pe Bobby Flay. Trebuie să aleagă între pizzaiolo Tony Gemignani şi Robert Aikens din Anglia.

  • Contra lui Bobby Flay

    Cântăreaţa Debbie Gibson şi chef Katie Lee sunt membri ai juriului, iar chefii Ype Von Hengst şi William Wright concurează ca să vadă cine îl va înfrunta pe Bobby Flay.

  • Ingrediente misterioase, reţete delicioase

    Concurenţii trebuie să salveze alimente de obicei aruncate, într-o competiţie a resturilor de mâncare. Pe lista de ingrediente au o jumătate de sandviş şi o sticlă cu ceva dulce.

  • Copii mici, bucătari mari

    Chefi mici cu ambiţii mari se iau la întrecere ca să vadă cine va lua acasă premiul de 10.000$. Dar ingrediente misterioase şi lucrul contra cronometru le dau bătăi de cap.

  • Dulcele gust al victoriei

    Concurenţii se întrec pentru marele titlu în Concursul Zahărului Suprem. Juraţii evaluează măiestria decoraţiunilor dulci ale lui Maythe, iar Lili şi RaChelle se iau la întrecere.

  • Contra lui Bobby Flay

    Actriţa Lela Loren şi Michael Symon recrutează doi chefi internaţionali ca să-l învingă pe Bobby. În a doua rundă, Bobby trebuie să prepare o reţetă de care n-a auzit niciodată.

  • Contra lui Bobby Flay

    Comediantul Jaboukie Young-White şi chef Anne Burrell sunt hotărâţi să-l învingă pe Bobby, aşa că recrutează doi chefi italieni experţi, Nicole Karr şi David Benstock.

  • Restaurante americane

    În Maui, Guy vizitează o echipă soţ-soţie care găteşte preparate italieneşti autentice. Mai apoi ajunge la Washington ca să guste nişte sandviciuri suculente.

  • Restaurante americane

    Guy gustă jambalaya creolă şi creveţi la grătar în Bend, Oregon, apoi vizitează un local care prepară cocktailuri inventive şi sandviciuri cu fileuri crocante de pui, miere şi unt.

  • Restaurante imposibile

    Robert e decis să salveze „Maimuţa de ghimbir" din Chandler, Arizona, dar e şocat de stilul slab de conducere a restaurantului şi de mâncarea dezgustătoare servită aici.

  • Restaurante imposibile

    Robert o ajută pe văduva proprietarului de la Don Luis Restaurant din Billings, Montana. Femeia n-a schimbat absolut nimic, dar are nevoie de schimbare ca să-şi salveze afacerea.

  • Restaurante imposibile

    Robert vine la The Emporium, în orăşelul Hawk Springs din Wyoming. Aici, proprietarul se zbate să-şi coordoneze echipa de angajaţi şi să atragă clienţi.

Sâmbătă

23 noiembrie

  • Copii mici, bucătari mari

    Chefi mici cu ambiţii mari se iau la întrecere ca să vadă cine va lua acasă premiul de 10.000$. Dar ingrediente misterioase şi lucrul contra cronometru le dau bătăi de cap.

  • Mâncăruri bizare: Destinaţii delicioase

    Andrew Zimmern scotoceşte printre comorile din Raleigh, Durham şi Chapel Hill, unde descoperă o scenă culinară în plin avânt, cu multe influenţe sudiste.

  • Ingrediente misterioase, reţete delicioase

    În prima rundă, concurenţii au de-a face cu un ingredient surprinzător şi dificil: limbă de raţă. Un coş cu piersici lansează o provocare pentru runda finală, care e desertul.

  • Ingrediente misterioase, reţete delicioase

    Concurenţii fac bomboane, prăjituri şi îngheţată în această probă dedicată deserturilor. Îi aşteaptă trei runde cu ciocolată, dar şi un ingredient mai dificil.

  • Ingrediente misterioase, reţete delicioase

    Cei patru chefi se întrec ca să o impresioneze pe Martha Stewart. În runda finală, ei bagă la cuptor o reţetă neobişnuită cu ciocolată, apoi o prăjitură specială.

  • 24 din 24: Până la ultimul om

    Lucrând cu chefi pe care de-abia i-au cunoscut, concurenţii gândesc strategii, colaborează şi execută comenzi, sub privirile critice ale lui Michael şi Bryan Voltaggio.

  • 24 din 24: Până la ultimul om

    Se face simţită epuizarea, căci chefii intră în cea de-a 13-a oră a competiţiei de 24 de ore şi transformă semipreparate pentru microunde în opere de artă, pentru Eric Adjepong.

  • 24 din 24: Până la ultimul om

    Chefii câştigă puncte pentru gătit, strategii şi multe altele. Maneet Chauhan va decide soarta fiecăruia, la numai două ture distanţă de ziua când cineva va obţine marele premiu.

  • 24 din 24: Până la ultimul om

    Juliţi şi istoviţi, chefii îşi demonstrează măiestria culinară prin simplitate. Brooke Williamson decide cine sunt cei patru care vor intra în finală.

  • Competiţia fursecurilor de Crăciun

    La casa fursecurilor de Crăciun, patru maeştri în turtă dulce fac marionete din fursecuri, apoi săli de teatru mari, pentru marionete de turtă dulce.

  • Sărbători în bucătărie

    Cofetarii omagiază vedeta Zilei Recunoştinţei cu emisfere dulci de sezon, apoi ne arată cum ştiu să decoreze masa festiv, cu prăjiturele tematice.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri vizitează mai multe localuri de familie. În Denver, Colorado, degustă mâncăruri de suflet în stilul din Caraibe, iar în Logan, Utah, are în meniu specialităţi indiene.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri pleacă la drum în căutarea celor mai gustoase reţete pregătite în casă. În Garland, Utah, se înfruptă din sandvişuri picante, urmate de un desert legendar.

  • Contra lui Bobby Flay

    Bobby Flay vine cu un invitat special, activistul Beth Stern. Lui i se alătură Katie Lee, pentru o bătălie integral vegetariană, cu chefii vegetariani Cara Nance şi Destiny Aponte.

  • Contra lui Bobby Flay

    Alex Guarnaschelli primeşte o mână de ajutor de la Malin Akerman. Andrew Bent şi Alejandro Barrientos încearcă să fure o victorie, iar Malin se ocupă de interferenţe în bucătărie.

  • Competiţia restaurantelor mobile

    Tensiunea creşte când o dubiţă aproape se dezmembrează din cauza agitaţiei din interior. Apoi unul dintre profesionişti îşi intră în ritm, iar altul e în cădere.

  • Chef Alex versus America

    Trei chefi intră într-una dintre cele mai dificile competiţii culinare, folosindu-şi măiestria în gătit orez ca s-o învingă pe Alex Guarnaschelli.

  • Cel mai bun cofetar din America

    Cofetarii rămaşi fac versiuni miniaturale pentru două reţete clasice de patiserie, apoi creează un desert înalt, cu cel puţin 12 etaje, folosind susanul ca aromă principală.

  • Contra lui Bobby Flay: De sărbători

    Katie Lee Biegel rupe iadeşul cu reţete clasice pentru Sărbătoarea Curcanului. Concurenţii încearcă să-l învingă pe Bobby Flay cu o nouă tradiţie.

  • Concursuri culinare surpriză

    Eddie Jackson îi face o surpriză lui Marcus, manager de programe şi bucătar amator, oferindu-i şansa unică de a-şi măsura talentul culinar cu master chef Antonia Lofaso.

  • Concursuri culinare surpriză

    Eddie Jackson e gazda marii confruntări dintre asistenta medicală Robin şi celebrul chef Joe Sasto. Va reuşi Robin să câştige concursul şi să ia acasă premiul de 5.000$?

  • Ingrediente misterioase, reţete delicioase

    Patru chefi găsesc o surpriză porcească în coşul pentru aperitive, apoi fac exces de zel când trebuie să bată carnea de porc pentru felul principal.

  • Jocuri culinare cu Guy Fieri

    Tara Lipinksi şi Johnny Weir, Natasha Leggero şi Moshe Kasher, Lauren Ash şi Leslie Seiler intră cu toţii în concurs, sperând să câştige mult râvnita tigaie de aur.

  • Competiţia fursecurilor de Crăciun

    La casa fursecurilor de Crăciun, patru maeştri în turtă dulce fac marionete din fursecuri, apoi săli de teatru mari, pentru marionete de turtă dulce.

  • Sărbători în bucătărie

    Cofetarii omagiază vedeta Zilei Recunoştinţei cu emisfere dulci de sezon, apoi ne arată cum ştiu să decoreze masa festiv, cu prăjiturele tematice.

  • Bucătărie în stil sudist

    Trisha îl invită la ea pe prietenul şi managerul ei de social media, Bryan, să deguste diverse reţete inventive. Printre altele, face un desert cu fructe, frişcă şi sos de afine.

  • Bucătărie în stil sudist

    Trisha o invită pe Danica Patrick, şoferiţă de curse profesionistă, să facă o oprire „la boxe", la ea. O aşteaptă cu un sandviş cubanez cu murături şi cartofi la oala sub presiune.

  • Copii mici, bucătari mari

    Chefi mici cu ambiţii mari se iau la întrecere ca să vadă cine va lua acasă premiul de 10.000$. Dar ingrediente misterioase şi lucrul contra cronometru le dau bătăi de cap.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Bucătărie în stil sudist

    Trisha îl invită la ea pe prietenul şi managerul ei de social media, Bryan, să deguste diverse reţete inventive. Printre altele, face un desert cu fructe, frişcă şi sos de afine.

  • Bucătărie în stil sudist

    Trisha o invită pe Danica Patrick, şoferiţă de curse profesionistă, să facă o oprire „la boxe", la ea. O aşteaptă cu un sandviş cubanez cu murături şi cartofi la oala sub presiune.

Duminică

24 noiembrie

  • Copii mici, bucătari mari

    Chefi mici cu ambiţii mari se iau la întrecere ca să vadă cine va lua acasă premiul de 10.000$. Dar ingrediente misterioase şi lucrul contra cronometru le dau bătăi de cap.

  • Mâncăruri bizare: Destinaţii delicioase

    Andrew Zimmern explorează locuri căutate şi comori culinare de la Hollywood, se înfruptă din fripturi şi martini, îngheţată persană, peşte thailandez la abur şi lipie armenească.

  • Campionatul Copiilor: Reţete la cuptor

    Cei 11 mici cofetari trebuie să facă prăjituri decorate cu fructe adevărate, ierburi şi alte ingrediente naturale. Nu pot să folosească sclipici, bombonele colorate sau fondant.

  • Campionatul Copiilor: Reţete la cuptor

    Valerie Bertinelli şi Duff Goldman le cer celor 10 tineri cofetari rămaşi în competiţie să lucreze în echipe, ca să facă brioşe cu curcubee, uimitoare, în culori vii.

  • Campionatul Copiilor: Reţete la cuptor

    Valerie şi Duff îi pun pe tinerii cofetari să creeze „impostori" care arată ca un mic-dejun, prânz şi cină. Unul dintre ei are de făcut un desert care arată ca rulourile de sushi.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond face o prăjitură cu multă ciocolată, plus fursecuri cu ciocolată albă şi nuci macadamia, apoi ne prezintă reţeta ei foarte simplă de tartă cu ciocolată.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree pregăteşte mai multe reţete pentru o petrecere relaxată, la birou. În meniu include costiţă cu mere, beţigaşe cu brânzeturi italieneşti, crab Rangoon şi colţunaşi chinezeşti.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond pregăteşte un pachet de mulţumire comestibil: limonadă cu struguri, tocană de pui în stil clasic şi o prăjitură cu cremă dulce de lămâie şi zmeură.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree face patru reţete grozave, cu carne de pui: burgeri cu pui picant, friptură de pui în stil Tex-Mex şi pui cu oţet balsamic - o soluţie grozavă, ca fel de mâncare unic la cină.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree face porţii duble, ca să pună jumătate la congelator şi să mai păstreze şi pentru altă zi. În meniu avem scoici umplute cu creveţi şi o caserolă cu nachos şi brânză.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree găteşte reţete clasice de la fermă, într-o notă inedită: paste Carbonara cu dovlecei, sărace în calorii, salată Caesar picantă, cu varză de Bruxelles, şi negresă cu ciocolată.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree găteşte reţetele preferate ale lui Todd, fiul ei: sandvişuri cu friptură şi brânză, batoane de morcov prăjite, cu sos de roşii, şi biscuiţi cu ciocolată şi unt de arahide.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree face pachete cu bunătăţi pentru fetele ei, la colegiu. Le trimite tartine de casă pentru micul dejun, prăjituri cu nuci şi seminţe, biscuiţi sare-şi-piper şi jeleuri cu cireşe.

  • Competiţia restaurantelor mobile

    Tensiunea creşte când o dubiţă aproape se dezmembrează din cauza agitaţiei din interior. Apoi unul dintre profesionişti îşi intră în ritm, iar altul e în cădere.

  • Chef Alex versus America

    Trei chefi intră într-una dintre cele mai dificile competiţii culinare, folosindu-şi măiestria în gătit orez ca s-o învingă pe Alex Guarnaschelli.

  • Restaurante imposibile

    Robert are 48 de ore ca să salveze Big Tom's Backyard Grill and Bar din Cleveland, Tennessee. Declinul acestui restaurant le distruge căsnicia proprietarilor, Tom şi Sabrina.

  • Restaurante imposibile

    Robert se ocupă de Mr. B's Southern Kitchen din Florida, unde descoperă un restaurant în declin, care îi dezbină pe fraţii Ninkia şi Calvin.

  • Restaurante imposibile

    Robert vizitează Turnpike's Rest Stop din Spring Hill, Florida. În scurt timp, îşi dă seama că declinul afacerii e provocat de lipsă de comunicare şi sandviciuri supradimensionate.

  • Selena Gomez + Restaurant

    Selena Gomez ajunge la Alta, restaurantul lui Keith Corbin din California, şi face o reţetă cu peşte pentru cel mai dur critic de aici, Renee Corbin.

  • Selena Gomez + Restaurant

    Selena Gomez gustă cel mai bun grătar ca în Texas din Los Angeles, la Moo's Craft Barbecue, interpretând în notă proprie meniul lor axat pe carne.

  • Turtă dulce de sărbători

    Trei cofetari ingenioşi se întrec într-o probă teribilă, în care trebuie să creeze versiunea lor de „Pol Nord" dulce. Proba are şi o cerinţă dificilă strecurată pe-acolo.

  • Cel mai bun cofetar din America

    Într-o finală a cărei temă e ciocolata, cei trei cofetari rămaşi creează negrese cu ciocolată şi un tort cu artificii şi tema „La Mulţi Ani, SUA!", marcând sărbătoarea naţională.

  • Supraveghere în supermarket

    Patru chefi îi urmăresc pe cumpărătorii de la Gelson's Market, în Thousand Oaks, California. Cei doi finalişti se vor întrece pregătind cea mai bună reţetă pentru seara întâlnirii.

  • Concursuri culinare surpriză

    Eddie Jackson o surprinde pe Bria George, bucătăreasă amatoare, care intră într-un concurs cu carne de pui, contra celebrei Chef Antonia Lofaso.

  • Concursuri culinare surpriză

    Jen McNabb, bucătăreasă amatoare, are o mare surpriză: Eddie Jackson o invită să gătească halibut şi să concureze cu celebrul Chef Rocco DiSpirito.

  • Bucătăria de la fermă

    De Ziua Îndrăgostiţilor, Molly pregăteşte o cină romantică: pui fript cu sumac, cu mult sos zhug, picant şi aromat.

  • Bucătăria de la fermă

    Verii lui Molly sunt în oraş, deci ea pregăteşte mâncare chinezească: sandviciuri cu chifteluţe Char Siu, apoi o salată cu tăiţei lungi, pentru noroc.

  • Selena Gomez + Chef: Sărbători acasă

    Selena Gomez întâmpină Noul An cu Chef Eric Adjepong şi îşi testează măiestria făcând terci cu creveţi şi banană, scoici Benedict şi budincă cu bezea.

  • Selena Gomez + Restaurant

    Selena Gomez ajunge la Alta, restaurantul lui Keith Corbin din California, şi face o reţetă cu peşte pentru cel mai dur critic de aici, Renee Corbin.

  • Selena Gomez + Restaurant

    Selena Gomez gustă cel mai bun grătar ca în Texas din Los Angeles, la Moo's Craft Barbecue, interpretând în notă proprie meniul lor axat pe carne.

  • Turtă dulce de sărbători

    Trei cofetari ingenioşi se întrec într-o probă teribilă, în care trebuie să creeze versiunea lor de „Pol Nord" dulce. Proba are şi o cerinţă dificilă strecurată pe-acolo.

  • Chef Alex versus America

    Trei chefi intră într-una dintre cele mai dificile competiţii culinare, folosindu-şi măiestria în gătit orez ca s-o învingă pe Alex Guarnaschelli.

  • Bucătărie în stil sudist

    Trisha ne dezvăluie cele mai tari secrete ale ei pentru petrecerile în aer liber. În meniu avem dulciuri, sos de pizza şi nachos la desert. În plus, vine în vizită un fotbalist!

  • Bucătărie în stil sudist

    Trisha o invită la ea pe prietena ei, Glenda, ca să probeze costume înfricoşătoare şi să deguste reţete. Pregăteşte ardei umpluţi, hummus cu dovleac copt şi multe altele!

  • Copii mici, bucătari mari

    Chefi mici cu ambiţii mari se iau la întrecere ca să vadă cine va lua acasă premiul de 10.000$. Dar ingrediente misterioase şi lucrul contra cronometru le dau bătăi de cap.

  • Cele mai bune reţete din oraş

    Noah Cappe, Tiffani Faison şi Shota Nakajima explorează scena culinară din Newport, Rhode Island, unde gustă de toate, de la fiertură de peşte şi tăiţei la burgeri şi biscuiţi.

  • Competiţia fursecurilor de Crăciun

    Eddie Jackson invită cinci dintre cei mai buni creatori de fursecuri să ia cu asalt lumea artelor frumoase, asamblând mozaicuri spectaculoase din fursecuri.

  • Competiţia fursecurilor de Crăciun

    Cinci maeştri ai fursecurilor concurează ca să impresioneze juriul cu fursecurile lor fără culori. Ei pregătesc tarte cu straturi alternative de fursecuri, creme şi fructe.

  • Competiţia fursecurilor de Crăciun

    Cinci cofetari lucrează inventiv cu cuttere clasice de fursecuri, apoi folosesc vitralii comestibile ca să pregătească fursecuri în formă de decoraţiuni tradiţionale de Crăciun.

  • Competiţia fursecurilor de Crăciun

    Cei cinci cofetari fac felicitări ingenioase de Crăciun, din fursecuri, apoi ating noi înălţimi concepând tot din fursecuri ornamente minunate, pentru vârful bradului de Crăciun.

  • Bucătărie în stil sudist

    Trisha ne dezvăluie cele mai tari secrete ale ei pentru petrecerile în aer liber. În meniu avem dulciuri, sos de pizza şi nachos la desert. În plus, vine în vizită un fotbalist!

  • Bucătărie în stil sudist

    Trisha o invită la ea pe prietena ei, Glenda, ca să probeze costume înfricoşătoare şi să deguste reţete. Pregăteşte ardei umpluţi, hummus cu dovleac copt şi multe altele!

Luni

25 noiembrie

  • Copii mici, bucătari mari

    Chefi mici cu ambiţii mari se iau la întrecere ca să vadă cine va lua acasă premiul de 10.000$. Dar ingrediente misterioase şi lucrul contra cronometru le dau bătăi de cap.

  • Mâncăruri bizare: Destinaţii delicioase

    Andrew Zimmern încearcă reţete tradiţionale ispititoare din Phuket, în Thailanda. Gustă de toate, de la curry picant de crab până la gustări dulci şi crocante, servite pe stradă.

  • Dulcele gust al victoriei

    La un concurs naţional de prăjituri, tema „Minunăţiile iernii" îi pune pe concurenţi să-şi etaleze măiestria pregătind cele mai bune prăjituri ale lor pentru sărbători.

  • Contra lui Bobby Flay

    Giada De Laurentiis şi Marcus Samuelsson speră că doi chefi de faimă internaţională îl vor învinge pe Bobby. În prima rundă, ei au 20 de minute ca să prepare o reţetă cu rambutan.

  • Contra lui Bobby Flay

    Valerie Bertinelli şi Amanda Freitag apelează la doi chefi din New York ca să-l învingă pe Bobby. Pentru început, chefii trebuie să gătească folosind o brânză cu un miros puternic.

  • Restaurante americane

    În excursia lui la Houston, Guy se opreşte la un local care prepară tacos cu piept de pui şi cârnaţi cu ardei jalapeno, iar în Tennessee gustă bulgogi la un local coreean.

  • Restaurante americane

    În Salt Lake City, Guy vizitează un local venezuelean care face nişte arepas uimitoare. Un restaurant din Nashville pregăteşte reţete jamaicane, dar într-o notă cu totul personală.

  • Restaurante imposibile

    Nick, proprietarul de la Bayou Restaurant din Boutte, Louisiana, e prea mândru ca să ceară ajutor, aşa că Robert îl învaţă cum să fie un lider şi să aibă încedere în oamenii lui.

  • Bucătărim împreună

    Cinci experţi în mâncare vin cu informaţii haioase şi reţete delicioase. De la idei simple pentru cină până la cele mai noi tendinţe culinare, aflăm tot felul de chestii simpatice.

  • Bucătăria de la fermă

    Molly inaugurează Jocurile Familiei Yeh-Hagen în stil mare, cu un meniu delicios! Pregăteşte tacos, bulete de porumb mexicane, iar la desert îngheţată pe băţ cu cocos şi mango.

  • Bucătăria de la fermă

    Molly sărbătoreşte Sabatul cu o cină delicioasă: pâine challah cu suc de portocale, ardei umpluţi cu şaorma şi o prăjitură cu straturi de cocos şi biscuiţi crocanţi cu ghimbir.

  • Chef Alex versus America

    Trei specialişti în tăieţei din New York, California şi New Jersey intră în arenă. Vor reuşi s-o elimine din competiţie pe chef Alex Guarnaschelli?

  • Selena Gomez + Restaurant

    Selena Gomez ajunge la Alta, restaurantul lui Keith Corbin din California, şi face o reţetă cu peşte pentru cel mai dur critic de aici, Renee Corbin.

  • Selena Gomez + Restaurant

    Selena Gomez gustă cel mai bun grătar ca în Texas din Los Angeles, la Moo's Craft Barbecue, interpretând în notă proprie meniul lor axat pe carne.

  • Turtă dulce de sărbători

    Trei cofetari ingenioşi se întrec într-o probă teribilă, în care trebuie să creeze versiunea lor de „Pol Nord" dulce. Proba are şi o cerinţă dificilă strecurată pe-acolo.

  • Contra lui Bobby Flay: De sărbători

    Eddie Jackson vine cu atmosfera meciului de Ziua Recunoştinţei. Chefii Maneet Chauhan, Christian Petroni şi Michael Psilakis fac reţete cu umpluturi.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Contra lui Bobby Flay

    Chefii Pasquale Cozzolino şi Ivana Raca nu s-au mulţumit să-l înfrunte pe Bobby Flay o singură dată, aşa că se întorc. Alex Guarnaschelli şi Stephanie Izard fac parte din juriu.

  • Contra lui Bobby Flay

    Bobby Flay îi aduce pe Katy Smith, chef al gastronomiei mexicane, şi Jose Guerrero, un chef din Denver. Michael Symon şi Valerie Bertinelli sunt presaţi să-şi aleagă concurentul.

  • Contra lui Bobby Flay: De sărbători

    Jeff Mauro vine cu un ospăţ extravagant de sărbători, cu ingrediente elegante şi bucăţi alese, ca să serbeze înfrângerea lui Bobby Flay.

  • Concursuri culinare surpriză

    Luke, bucătar amator, poate câştiga 5.000$ concurând cu chef Maneet Chauhan, într-o luptă în care carnea de porc e ingredientul-vedetă.

  • Concursuri culinare surpriză

    Tommy Ranucci, consultant software, trebuie să-şi arate măiestria în materie de cereale, concurând cu eroul copilăriei lui, chef Andrew Zimmern.

  • Ingrediente misterioase, reţete delicioase

    Martha Stewart sărbătoreşte Halloween-ul ca membru al juriului, în bucătărie. În primul coş sunt distracţii de speriat, inclusiv macaroane cu brânză într-un ambalaj inteligent.

  • Restaurante imposibile

    Nick, proprietarul de la Bayou Restaurant din Boutte, Louisiana, e prea mândru ca să ceară ajutor, aşa că Robert îl învaţă cum să fie un lider şi să aibă încedere în oamenii lui.

  • Bucătărim împreună

    Cinci experţi în mâncare vin cu informaţii haioase şi reţete delicioase. De la idei simple pentru cină până la cele mai noi tendinţe culinare, aflăm tot felul de chestii simpatice.

  • Bucătăria de la fermă

    Molly inaugurează Jocurile Familiei Yeh-Hagen în stil mare, cu un meniu delicios! Pregăteşte tacos, bulete de porumb mexicane, iar la desert îngheţată pe băţ cu cocos şi mango.

  • Bucătăria de la fermă

    Molly sărbătoreşte Sabatul cu o cină delicioasă: pâine challah cu suc de portocale, ardei umpluţi cu şaorma şi o prăjitură cu straturi de cocos şi biscuiţi crocanţi cu ghimbir.

  • Chef Alex versus America

    Trei specialişti în tăieţei din New York, California şi New Jersey intră în arenă. Vor reuşi s-o elimine din competiţie pe chef Alex Guarnaschelli?

  • Contra lui Bobby Flay: De sărbători

    Eddie Jackson vine cu atmosfera meciului de Ziua Recunoştinţei. Chefii Maneet Chauhan, Christian Petroni şi Michael Psilakis fac reţete cu umpluturi.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Contra lui Bobby Flay

    Chefii Pasquale Cozzolino şi Ivana Raca nu s-au mulţumit să-l înfrunte pe Bobby Flay o singură dată, aşa că se întorc. Alex Guarnaschelli şi Stephanie Izard fac parte din juriu.

  • Contra lui Bobby Flay

    Bobby Flay îi aduce pe Katy Smith, chef al gastronomiei mexicane, şi Jose Guerrero, un chef din Denver. Michael Symon şi Valerie Bertinelli sunt presaţi să-şi aleagă concurentul.

  • Ingrediente misterioase, reţete delicioase

    Martha Stewart sărbătoreşte Halloween-ul ca membru al juriului, în bucătărie. În primul coş sunt distracţii de speriat, inclusiv macaroane cu brânză într-un ambalaj inteligent.

  • Copii mici, bucătari mari

    Chefi mici cu ambiţii mari se iau la întrecere ca să vadă cine va lua acasă premiul de 10.000$. Dar ingrediente misterioase şi lucrul contra cronometru le dau bătăi de cap.

  • Dulcele gust al victoriei

    La un concurs naţional de prăjituri, tema „Minunăţiile iernii" îi pune pe concurenţi să-şi etaleze măiestria pregătind cele mai bune prăjituri ale lor pentru sărbători.

  • Contra lui Bobby Flay

    Giada De Laurentiis şi Marcus Samuelsson speră că doi chefi de faimă internaţională îl vor învinge pe Bobby. În prima rundă, ei au 20 de minute ca să prepare o reţetă cu rambutan.

  • Contra lui Bobby Flay

    Valerie Bertinelli şi Amanda Freitag apelează la doi chefi din New York ca să-l învingă pe Bobby. Pentru început, chefii trebuie să gătească folosind o brânză cu un miros puternic.

  • Restaurante americane

    În excursia lui la Houston, Guy se opreşte la un local care prepară tacos cu piept de pui şi cârnaţi cu ardei jalapeno, iar în Tennessee gustă bulgogi la un local coreean.

  • Restaurante americane

    În Salt Lake City, Guy vizitează un local venezuelean care face nişte arepas uimitoare. Un restaurant din Nashville pregăteşte reţete jamaicane, dar într-o notă cu totul personală.

  • Restaurante imposibile

    Robert lucrează cu proprietarii unui restaurant din Colorado care au datorii şi sunt la un pas de divorţ. Dacă vor să-şi salveze restaurantul şi relaţia, trebuie să colaboreze.

  • Restaurante imposibile

    În Geneva, New York, Robert ajută o afacere de familie, Cosentino's Ristorante. Căsnicia proprietarilor are de suferit fiindcă e mult de lucru şi fiul lor serveşte mâncare proastă.

  • Restaurante imposibile

    Robert vizitează Park Vue Soul Food Bar and Restaurant din Buffalo, unde o echipă mamă-fiică lipsită de experienţă încearcă disperată să-şi servească totuşi comunitatea.

Marţi

26 noiembrie

  • Copii mici, bucătari mari

    Chefi mici cu ambiţii mari se iau la întrecere ca să vadă cine va lua acasă premiul de 10.000$. Dar ingrediente misterioase şi lucrul contra cronometru le dau bătăi de cap.

  • Mâncăruri bizare: Destinaţii delicioase

    Andrew Zimmern explorează reţete sofisticate, unice, în Kyoto, Japonia, unde degustă o masă tradiţională cu mai multe feluri, numită kaiseki, şi o mâncare de suflet, obanzai.

  • Tortul câştigător

    Patru dintre cele mai bune echipe de cofetari din America se iau la întrecere în diverse probe creative, ca să facă torturi. Echipa câştigătoare va lua premiul de 10.000 de dolari.

  • Contra lui Bobby Flay

    Actorul Reid Scott şi chef Sunny Anderson fac echipă ca să-l învingă pe Bobby. În prima rundă, chefii Ned Baldwin şi Sieger Bayer vor găti folosind ciuperci „trâmbiţa piticului".

  • Contra lui Bobby Flay

    Damaris Phillips şi Michael Symon, disperaţi să-l învingă pe amicul lor Bobby, speră că doi chefi din New York, Andrew Lukovsky şi Airis Johnson, vor obţine această victorie.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri plonjează într-o lume a aromelor, gustând nişte colţunaşi surprinzători în Oregon, un „mofongo" adevărat în Utah şi o pizza făcută la foc de cărbune în Nashville.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri se bucură de un sandvici Reuben autentic în Grand Junction, Colorado, apoi savurează tacos uimitori în Salt Lake City şi specialităţi din Orientul Mijlociu în Nashville.

  • Restaurante imposibile

    Robert ajunge în New Orleans, la un restaurant plin de istorie, dar care are mare nevoie de ajutorul lui. Existenţa a două familii depinde de succesul acestei afaceri.

  • Bucătărim împreună

    Cinci experţi în mâncare vin cu informaţii haioase şi reţete delicioase. De la idei simple pentru cină până la cele mai noi tendinţe culinare, aflăm tot felul de chestii simpatice.

  • Bucătăria de la fermă

    Molly prepară o masă tipică pentru Vestul Mijlociu al SUA, în onoarea oraşului ei natal, Chicago. În meniu: pizza cu blat gros, cârnaţi în aluat şi popcorn cu caramel şi cheddar.

  • Bucătăria de la fermă

    De Purim, Molly găteşte costiţe cu gnocchi, vin roşu cu fructe şi trigoane ca nişte buzunăraşe, cu seminţe de mac. În plus, la micul dejun avem spanac cu brânză matzo brei.

  • Chef Alex versus America

    Trei chefi cărora le place carnea de pui vin din Florida, California şi Illinois ca să se ia la întrecere cu Alex Guarnaschelli, într-un concurs pe această temă.

  • Contra lui Bobby Flay: De sărbători

    Jeff Mauro vine cu un ospăţ extravagant de sărbători, cu ingrediente elegante şi bucăţi alese, ca să serbeze înfrângerea lui Bobby Flay.

  • Concursuri culinare surpriză

    Luke, bucătar amator, poate câştiga 5.000$ concurând cu chef Maneet Chauhan, într-o luptă în care carnea de porc e ingredientul-vedetă.

  • Concursuri culinare surpriză

    Tommy Ranucci, consultant software, trebuie să-şi arate măiestria în materie de cereale, concurând cu eroul copilăriei lui, chef Andrew Zimmern.

  • Contra lui Bobby Flay: De sărbători

    Giada De Laurentiis decorează casa, în timp ce trei chefi vor să-i dea de lucru lui Bobby Flay cu unele dintre cele mai dificile reţete de sărbători.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Contra lui Bobby Flay

    Christian Petroni şi Leah Cohen, foşti membri ai juriului, se întorc acum în bucătărie. Laura Vitale şi Jet Tila îi jurizează şi aleg un chef care să-l înfrunte pe Bobby.

  • Contra lui Bobby Flay

    Scott Conant şi actriţa Jane Seymour vor să-i dea de lucru lui Bobby Flay. Cei doi recrutează un duet de chefi celebri: Nate Appleman din New York şi Silvia Barban din Italia.

  • Supraveghere în supermarket

    Patru chefi încearcă să-i convingă pe cumpărători să se despartă de coşurile lor. După un brunch duminical, cei doi chefi din finală trebuie să prepare gustarea nocturnă perfectă.

  • Concursuri culinare surpriză

    Sean Johnson, bucătar amator, simte că zboară când Eddie Jackson îi face o surpriză: va găti carne de raţă, concurând cu celebra Alex Guarnaschelli.

  • Concursuri culinare surpriză

    Eddie Jackson o uimeşte pe Chelsea Gieselmann, bucătăreasă amatoare, care va găti reţete cu fructe de mare, întrecându-se cu Chef Alex Guarnaschelli.

  • Ingrediente misterioase, reţete delicioase

    Patru campioni se întorc, dornici să câştige premiul de 50.000$. Este folosit pentru prima dată un extinctor, iar în al doilea coş găsim extreme ale gusturilor dulce şi sărat.

  • Restaurante imposibile

    Robert ajunge în New Orleans, la un restaurant plin de istorie, dar care are mare nevoie de ajutorul lui. Existenţa a două familii depinde de succesul acestei afaceri.

  • Bucătărim împreună

    Cinci experţi în mâncare vin cu informaţii haioase şi reţete delicioase. De la idei simple pentru cină până la cele mai noi tendinţe culinare, aflăm tot felul de chestii simpatice.

  • Bucătăria de la fermă

    Molly prepară o masă tipică pentru Vestul Mijlociu al SUA, în onoarea oraşului ei natal, Chicago. În meniu: pizza cu blat gros, cârnaţi în aluat şi popcorn cu caramel şi cheddar.

  • Bucătăria de la fermă

    De Purim, Molly găteşte costiţe cu gnocchi, vin roşu cu fructe şi trigoane ca nişte buzunăraşe, cu seminţe de mac. În plus, la micul dejun avem spanac cu brânză matzo brei.

  • Chef Alex versus America

    Trei chefi cărora le place carnea de pui vin din Florida, California şi Illinois ca să se ia la întrecere cu Alex Guarnaschelli, într-un concurs pe această temă.

  • Contra lui Bobby Flay: De sărbători

    Giada De Laurentiis decorează casa, în timp ce trei chefi vor să-i dea de lucru lui Bobby Flay cu unele dintre cele mai dificile reţete de sărbători.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Contra lui Bobby Flay

    Christian Petroni şi Leah Cohen, foşti membri ai juriului, se întorc acum în bucătărie. Laura Vitale şi Jet Tila îi jurizează şi aleg un chef care să-l înfrunte pe Bobby.

  • Contra lui Bobby Flay

    Scott Conant şi actriţa Jane Seymour vor să-i dea de lucru lui Bobby Flay. Cei doi recrutează un duet de chefi celebri: Nate Appleman din New York şi Silvia Barban din Italia.

  • Ingrediente misterioase, reţete delicioase

    Patru campioni se întorc, dornici să câştige premiul de 50.000$. Este folosit pentru prima dată un extinctor, iar în al doilea coş găsim extreme ale gusturilor dulce şi sărat.

  • Copii mici, bucătari mari

    Chefi mici cu ambiţii mari se iau la întrecere ca să vadă cine va lua acasă premiul de 10.000$. Dar ingrediente misterioase şi lucrul contra cronometru le dau bătăi de cap.

  • Tortul câştigător

    Patru dintre cele mai bune echipe de cofetari din America se iau la întrecere în diverse probe creative, ca să facă torturi. Echipa câştigătoare va lua premiul de 10.000 de dolari.

  • Contra lui Bobby Flay

    Actorul Reid Scott şi chef Sunny Anderson fac echipă ca să-l învingă pe Bobby. În prima rundă, chefii Ned Baldwin şi Sieger Bayer vor găti folosind ciuperci „trâmbiţa piticului".

  • Contra lui Bobby Flay

    Damaris Phillips şi Michael Symon, disperaţi să-l învingă pe amicul lor Bobby, speră că doi chefi din New York, Andrew Lukovsky şi Airis Johnson, vor obţine această victorie.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri plonjează într-o lume a aromelor, gustând nişte colţunaşi surprinzători în Oregon, un „mofongo" adevărat în Utah şi o pizza făcută la foc de cărbune în Nashville.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri se bucură de un sandvici Reuben autentic în Grand Junction, Colorado, apoi savurează tacos uimitori în Salt Lake City şi specialităţi din Orientul Mijlociu în Nashville.

  • Restaurante imposibile

    Rămasă văduvă, proprietara de la Polaris Street Cafe din Las Vegas se zbate să salveze restaurantul de vis al regretatului ei soţ. Robert îi vine în ajutor.

  • Restaurante imposibile

    Ajutând o imigrantă rusă să-şi salveze restaurantul din Las Vegas, numit Burnt Offerings, Robert caută soluţii ca să-i crească veniturile şi să-i scadă cheltuielile.

  • Restaurante imposibile

    Robert vizitează Cafe No Fur din Las Vegas, unde proprietarii, un model şi un fost jucător de poker, trebuie să-şi schimbe ideile fixe dacă vor ca afacerea lor să supravieţuiască.