Maison Nougaro barge

Food Network - Programe TV

Marţi

3 decembrie

  • Copii mici, bucătari mari

    Chefi mici cu ambiţii mari se iau la întrecere ca să vadă cine va lua acasă premiul de 10.000$. Dar ingrediente misterioase şi lucrul contra cronometru le dau bătăi de cap.

  • Bucătărie în stil sudist

    Trisha îl invită pe Jeff Mauro la Nashville. Împreună, pregătesc turnuleţe de vinete cu parmezan, anghinare umplută şi o reţetă de pui Chicago clasic, numită „Vezuviu".

  • Tortul câştigător

    Patru dintre cele mai bune echipe de cofetari din America se iau la întrecere în diverse probe creative, ca să facă torturi. Echipa câştigătoare va lua premiul de 10.000 de dolari.

  • Contra lui Bobby Flay

    Aisha Tyler, actriţă şi om de comedie, îl îmbie pe Bobby Flay cu cocktailuri, alături de Katie Lee Biegel. Jeff Potts şi Brittney Williams toastează pentru calea lor spre victorie.

  • Contra lui Bobby Flay

    Sunny Hostin de la The View şi Christian Petroni îl provoacă pe Bobby Flay la o probă cu rulouri indiene. Chefii Romain Paumier şi Avishar Barua sunt pe fază în bucătărie.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante imposibile

    Robert se ocupă de Mr. B's Southern Kitchen din Florida, unde descoperă un restaurant în declin, care îi dezbină pe fraţii Ninkia şi Calvin.

  • Bucătărim împreună

    Cinci specialişti în mâncare prezintă informaţii amuzante şi reţete delicioase. De la idei simple pentru cină până la noi tendinţe alimentare, discutăm chestii culinare amuzante.

  • Bucătăria de la fermă

    Pentru întâlnirea ei pe înserat cu Nick, Molly Yeh face sandviciuri cu friptură suculentă, alături de o salată delicioasă cu cartofi copţi şi maioneză zhoung cu multe verdeţuri.

  • Bucătăria de la fermă

    Molly Yeh prezintă reţete simple, care să ne facă viaţa mai puţin complicată. În meniu: amestecul ei de fursecuri cu ovăz şi o frittata pufoasă, cu chipsuri de cartofi şi harissa.

  • Chef Alex versus America

    Prezentatorul Eric Adjepong invită trei specialişti în cartofi din SUA să se ia la întrecere cu Alex Guarnaschelli, gătind unul dintre alimentele preferate ale Americii: cartoful.

  • Contra lui Bobby Flay: De sărbători

    Carson Kressley, mereu festiv, îi oferă lui Bobby Flay o potârniche într-un păr şi nişte chefi invitaţi speciali, care au 12 metode de a-l învinge.

  • Concursuri culinare surpriză

    Eddie Jackson o surprinde pe Natalie Dargham, bucătăreasă amatoare şi mare fan al seriei, cu un concurs de 5.000$, contra celebrului chef Jeff Mauro.

  • Concursuri culinare surpriză

    După trei sezoane ca prezentator, Eddie Jackson decide că e timpul să concureze cu bucătarul amator Komal Montgomery. Ted Allen e prezentator-invitat.

  • Competiţia fursecurilor de Crăciun

    Cinci maeştri ai fursecurilor concurează ca să impresioneze juriul cu fursecurile lor fără culori. Ei pregătesc tarte cu straturi alternative de fursecuri, creme şi fructe.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Contra lui Bobby Flay

    Amanda Freitag şi comicul Jo Koy îi invită pe chefii Ryan Hackney şi Nora Haron să-şi folosească abilităţile culinare şi poantele câştigătoare, ca să lupte contra lui Bobby Flay!

  • Contra lui Bobby Flay

    Dansatorul Derek Hough şi chef Carla Hall decid cine îl va înfrunta pe Bobby Flay. Să fie Katy Gerdes, regina gogoşilor, sau Olivier Palazzo, de formaţie franceză?

  • Supraveghere în supermarket

    Patru chefi caută prin coşurile cumpărătorilor ingrediente din care să facă burgerul cel mai bun. Cei doi chefi din finală transformă parcarea magazinului într-un bâlci.

  • Supraveghere în supermarket

    Patru chefi îi urmăresc pe cumpărătorii de la Bristol Farms Market din Calabasas, California, apoi folosesc diversele ingrediente ca să facă pizza uluitoare, improvizate din ce au.

  • Ingrediente misterioase, reţete delicioase

    Patru bunicuţe le oferă o experienţă culinară memorabilă membrilor juriului. În prima rundă avem batoane de acadea, iar în a doua - o surpriză aurită.

  • Restaurante imposibile

    Robert se ocupă de Mr. B's Southern Kitchen din Florida, unde descoperă un restaurant în declin, care îi dezbină pe fraţii Ninkia şi Calvin.

  • Bucătărim împreună

    Cinci specialişti în mâncare prezintă informaţii amuzante şi reţete delicioase. De la idei simple pentru cină până la noi tendinţe alimentare, discutăm chestii culinare amuzante.

  • Bucătăria de la fermă

    Pentru întâlnirea ei pe înserat cu Nick, Molly Yeh face sandviciuri cu friptură suculentă, alături de o salată delicioasă cu cartofi copţi şi maioneză zhoung cu multe verdeţuri.

  • Bucătăria de la fermă

    Molly Yeh prezintă reţete simple, care să ne facă viaţa mai puţin complicată. În meniu: amestecul ei de fursecuri cu ovăz şi o frittata pufoasă, cu chipsuri de cartofi şi harissa.

  • Chef Alex versus America

    Prezentatorul Eric Adjepong invită trei specialişti în cartofi din SUA să se ia la întrecere cu Alex Guarnaschelli, gătind unul dintre alimentele preferate ale Americii: cartoful.

  • Competiţia fursecurilor de Crăciun

    Cinci maeştri ai fursecurilor concurează ca să impresioneze juriul cu fursecurile lor fără culori. Ei pregătesc tarte cu straturi alternative de fursecuri, creme şi fructe.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Contra lui Bobby Flay

    Amanda Freitag şi comicul Jo Koy îi invită pe chefii Ryan Hackney şi Nora Haron să-şi folosească abilităţile culinare şi poantele câştigătoare, ca să lupte contra lui Bobby Flay!

  • Contra lui Bobby Flay

    Dansatorul Derek Hough şi chef Carla Hall decid cine îl va înfrunta pe Bobby Flay. Să fie Katy Gerdes, regina gogoşilor, sau Olivier Palazzo, de formaţie franceză?

  • Ingrediente misterioase, reţete delicioase

    Patru bunicuţe le oferă o experienţă culinară memorabilă membrilor juriului. În prima rundă avem batoane de acadea, iar în a doua - o surpriză aurită.

  • Copii mici, bucătari mari

    Chefi mici cu ambiţii mari se iau la întrecere ca să vadă cine va lua acasă premiul de 10.000$. Dar ingrediente misterioase şi lucrul contra cronometru le dau bătăi de cap.

  • Tortul câştigător

    Patru dintre cele mai bune echipe de cofetari din America se iau la întrecere în diverse probe creative, ca să facă torturi. Echipa câştigătoare va lua premiul de 10.000 de dolari.

  • Contra lui Bobby Flay

    Aisha Tyler, actriţă şi om de comedie, îl îmbie pe Bobby Flay cu cocktailuri, alături de Katie Lee Biegel. Jeff Potts şi Brittney Williams toastează pentru calea lor spre victorie.

  • Contra lui Bobby Flay

    Sunny Hostin de la The View şi Christian Petroni îl provoacă pe Bobby Flay la o probă cu rulouri indiene. Chefii Romain Paumier şi Avishar Barua sunt pe fază în bucătărie.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante imposibile

    Robert ajută localul On The Bayou din Milwaukee, Wisconsin, unde trebuie să-i ajute pe proprietarii căsătoriţi să-şi repare relaţia distrusă, ca să-şi salveze sursa de venituri.

  • Restaurante imposibile

    Robert ajunge în Milwaukee ca să ajute un restaurant Tex-Mex înecat în datorii. Proprietarul trebuie să ia nişte decizii dificile ca să-şi salveze şi restaurantul, şi familia.

  • Restaurante imposibile

    Fraţii Yaser şi Nader sunt la un pas de a pierde Gaston's, bistroul lor franţuzesc. Robert trebuie să-i convingă pe aceşti proprietari plini de iluzii să-şi transforme afacerea.

Miercuri

4 decembrie

  • Copii mici, bucătari mari

    Chefi mici cu ambiţii mari se iau la întrecere ca să vadă cine va lua acasă premiul de 10.000$. Dar ingrediente misterioase şi lucrul contra cronometru le dau bătăi de cap.

  • Bucătărie în stil sudist

    Trisha şi Ashley, nepoata ei, ne arată cum putem găti pe săturate, cu buget fix. Aflăm reţete pentru pui cu spanac, macaroane cu brânză şi o salată cu ingrediente tăiate cubuleţe.

  • Tortul câştigător

    Patru dintre cele mai bune echipe de cofetari din America se iau la întrecere în diverse probe creative, ca să facă torturi. Echipa câştigătoare va lua premiul de 10.000 de dolari.

  • Contra lui Bobby Flay

    Starul hip-hop Lil Jon şi Anne Burrell se dezlănţuie în bucătărie, printre luminiţe, muzici şi sticle. Chefii Eva Pesantez şi Robert Butts speră să-l învingă pe Bobby.

  • Contra lui Bobby Flay

    Chefii Dan Jackson şi Camila Rinaldi sunt ajutaţi şi încurajaţi de Sunny Anderson şi Jet Tila, în timp ce încearcă să-l înfrângă pe Bobby Flay. Vor reuşi oare?

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante imposibile

    Robert vizitează Turnpike's Rest Stop din Spring Hill, Florida. În scurt timp, îşi dă seama că declinul afacerii e provocat de lipsă de comunicare şi sandviciuri supradimensionate.

  • Bucătărim împreună

    Cinci specialişti în mâncare prezintă informaţii amuzante şi reţete delicioase. De la idei simple pentru cină până la noi tendinţe alimentare, discutăm chestii culinare amuzante.

  • Bucătăria de la fermă

    Molly Yeh organiza o jantar do Rosh Hashaná (Ano Novo Judaico) com alguns pratos favoritos! No menu: donuts de chalá, peito de carne bovina com limão e batata frita em pouco óleo.

  • Bucătăria de la fermă

    Molly Yeh organiza uma festa na quinta antes do jogo de basebol com pratos asiáticos! No menu: noodles de acelga chinesa e molho de amendoim e hambúrgueres de almôndegas à chinesa.

  • Chef Alex versus America

    Trei chefi din California vor s-o învingă pe Alex Guarnaschelli cu reţete din zona de coastă. Vor putea să-i cucerească pe juraţi cu măiestria lor în ale reţetelor californiene?

  • Supraveghere în supermarket

    Patru chefi caută prin coşurile cumpărătorilor ingrediente din care să facă burgerul cel mai bun. Cei doi chefi din finală transformă parcarea magazinului într-un bâlci.

  • Supraveghere în supermarket

    Patru chefi îi urmăresc pe cumpărătorii de la Bristol Farms Market din Calabasas, California, apoi folosesc diversele ingrediente ca să facă pizza uluitoare, improvizate din ce au.

  • Competiţia fursecurilor de Crăciun

    Cinci cofetari lucrează inventiv cu cuttere clasice de fursecuri, apoi folosesc vitralii comestibile ca să pregătească fursecuri în formă de decoraţiuni tradiţionale de Crăciun.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Contra lui Bobby Flay

    Giada De Laurentiis şi Michael Voltaggio joacă rolul arbitrilor în confruntarea dintre Geronimo Lopez şi Frances Tariga. Care chef talentat îl va înfrunta pe Bobby Flay?

  • Contra lui Bobby Flay

    Juraţii Michael Psilakis şi Seamus Mullen se pregătesc să-l înfrunte pe Bobby. Marcus Samuelsson şi Sunny Anderson decid care chef îl va obliga pe Bobby să-şi forţeze limitele.

  • Ingrediente misterioase, reţete delicioase

    Patru chefi au probleme de încredere şi competenţă când se axează pe reţete fabuloase din Toscana, cu ingrediente modeste, dar proaspete şi minunate.

  • Harry Potter: Vrăjitorii din bucătărie

    Gazdele James şi Oliver Phelps pun cofetarii să creeze o piesă de 60 cm înălţime, cu efect magic, ca să arate cât de mult le place Harry Potter.

  • Restaurante imposibile

    Robert vizitează Turnpike's Rest Stop din Spring Hill, Florida. În scurt timp, îşi dă seama că declinul afacerii e provocat de lipsă de comunicare şi sandviciuri supradimensionate.

  • Bucătărim împreună

    Cinci specialişti în mâncare prezintă informaţii amuzante şi reţete delicioase. De la idei simple pentru cină până la noi tendinţe alimentare, discutăm chestii culinare amuzante.

  • Bucătăria de la fermă

    Molly Yeh organiza o jantar do Rosh Hashaná (Ano Novo Judaico) com alguns pratos favoritos! No menu: donuts de chalá, peito de carne bovina com limão e batata frita em pouco óleo.

  • Bucătăria de la fermă

    Molly Yeh organiza uma festa na quinta antes do jogo de basebol com pratos asiáticos! No menu: noodles de acelga chinesa e molho de amendoim e hambúrgueres de almôndegas à chinesa.

  • Chef Alex versus America

    Trei chefi din California vor s-o învingă pe Alex Guarnaschelli cu reţete din zona de coastă. Vor putea să-i cucerească pe juraţi cu măiestria lor în ale reţetelor californiene?

  • Competiţia fursecurilor de Crăciun

    Cinci cofetari lucrează inventiv cu cuttere clasice de fursecuri, apoi folosesc vitralii comestibile ca să pregătească fursecuri în formă de decoraţiuni tradiţionale de Crăciun.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Contra lui Bobby Flay

    Giada De Laurentiis şi Michael Voltaggio joacă rolul arbitrilor în confruntarea dintre Geronimo Lopez şi Frances Tariga. Care chef talentat îl va înfrunta pe Bobby Flay?

  • Contra lui Bobby Flay

    Juraţii Michael Psilakis şi Seamus Mullen se pregătesc să-l înfrunte pe Bobby. Marcus Samuelsson şi Sunny Anderson decid care chef îl va obliga pe Bobby să-şi forţeze limitele.

  • Ingrediente misterioase, reţete delicioase

    Patru chefi gătesc un festin cu vânat, folosind în prima rundă un preparat bizar care arată ca nişte nachos. O gustare-fuziune combină o băutură-hibrid cu coşul pentru desert.

  • Copii mici, bucătari mari

    Chefi mici cu ambiţii mari se iau la întrecere ca să vadă cine va lua acasă premiul de 10.000$. Dar ingrediente misterioase şi lucrul contra cronometru le dau bătăi de cap.

  • Tortul câştigător

    Patru dintre cele mai bune echipe de cofetari din America se iau la întrecere în diverse probe creative, ca să facă torturi. Echipa câştigătoare va lua premiul de 10.000 de dolari.

  • Contra lui Bobby Flay

    Starul hip-hop Lil Jon şi Anne Burrell se dezlănţuie în bucătărie, printre luminiţe, muzici şi sticle. Chefii Eva Pesantez şi Robert Butts speră să-l învingă pe Bobby.

  • Contra lui Bobby Flay

    Chefii Dan Jackson şi Camila Rinaldi sunt ajutaţi şi încurajaţi de Sunny Anderson şi Jet Tila, în timp ce încearcă să-l înfrângă pe Bobby Flay. Vor reuşi oare?

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Competiţia fursecurilor de Crăciun

    Eddie Jackson invită cinci dintre cei mai buni creatori de fursecuri să ia cu asalt lumea artelor frumoase, asamblând mozaicuri spectaculoase din fursecuri.

  • Competiţia fursecurilor de Crăciun

    Cinci maeştri ai fursecurilor concurează ca să impresioneze juriul cu fursecurile lor fără culori. Ei pregătesc tarte cu straturi alternative de fursecuri, creme şi fructe.

  • Competiţia fursecurilor de Crăciun

    Cinci cofetari lucrează inventiv cu cuttere clasice de fursecuri, apoi folosesc vitralii comestibile ca să pregătească fursecuri în formă de decoraţiuni tradiţionale de Crăciun.

Joi

5 decembrie

  • Copii mici, bucătari mari

    Chefi mici cu ambiţii mari se iau la întrecere ca să vadă cine va lua acasă premiul de 10.000$. Dar ingrediente misterioase şi lucrul contra cronometru le dau bătăi de cap.

  • Bucătărie în stil sudist

    Trisha îi invită la o masă memorabilă pe jucătorii echipei de hochei Nashville Predators. În meniu: nachos cârlionţaţi şi batoane cu unt de arahide şi jeleu.

  • Tortul câştigător

    Patru dintre cele mai bune echipe de cofetari din America se iau la întrecere în diverse probe creative, ca să facă torturi. Echipa câştigătoare va lua premiul de 10.000 de dolari.

  • Contra lui Bobby Flay

    Tim Gunn, un simbol al modei, şi Carla Hall îi trimit pe chefii Rocco Carulli şi Craig Richards pe podiumul de defilare culinar, ca să-l facă praf pe Bobby Flay.

  • Contra lui Bobby Flay

    Angie Harmon din „Lege şi ordine" şi Scott Conant nu-i fac deloc viaţa uşoară lui Bobby Flay când devin complici cu chef Crystal Wahpepah şi chef Adrien Blech.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante imposibile

    Robert vrea să ajute Deraney's Two City Tavern din Barnesville, Georgia. Va reuşi proprietarul să-şi îmbunătăţească relaţia cu personalul şi cu comunitatea locală?

  • Bucătărim împreună

    Cinci specialişti în mâncare prezintă informaţii amuzante şi reţete delicioase. De la idei simple pentru cină până la noi tendinţe alimentare, discutăm chestii culinare amuzante.

  • Bucătăria de la fermă

    É o fim da estação das beterrabas e Molly Yeh tem montes de comida para os agricultores. Prepara burritos miniatura de pequeno-almoço com chouriço e pasta com salsicha gigante.

  • Bucătăria de la fermă

    Molly prepară reţete clasice, nemuritoare, în stilul ei personal: ruladă de carne glazurată cu muştar, galete cu cartofi, sare şi oţet; şi salată de cartofi cu bacon şi cremă feta.

  • Chef Alex versus America

    Eric Adjepong invită trei specialişti în fructe talentaţi, din SUA. Ei o vor provoca pe Alex Guarnaschelli să facă cea mai bună reţetă cu fructe.

  • Ingrediente misterioase, reţete delicioase

    Patru chefi au probleme de încredere şi competenţă când se axează pe reţete fabuloase din Toscana, cu ingrediente modeste, dar proaspete şi minunate.

  • Harry Potter: Vrăjitorii din bucătărie

    Gazdele James şi Oliver Phelps pun cofetarii să creeze o piesă de 60 cm înălţime, cu efect magic, ca să arate cât de mult le place Harry Potter.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Contra lui Bobby Flay

    Lawrence Letrero, chef canadian, se întrece cu Jack Moore din Ohio pentru şansa de a-l înfrunta pe Bobby Flay. Scott Conant şi Anne Burrell sunt invitaţi să facă parte din juriu.

  • Contra lui Bobby Flay

    Chad Clevenger, chef din Atlanta, şi Anita Cartagena, chef portorican, sunt gata să-l înfrunte pe Bobby. Alex Guarnaschelli şi actorul Ben Rappaport sunt arbitrii confruntării.

  • Bucătăria de la fermă

    Ca gazdă a unei seri pentru mămici, Molly Yeh le face prietenelor ei somon, legume colorate, o salată clasică îmbunătăţită şi prăjiturele cu fructe.

  • Bucătăria de la fermă

    Molly Yeh serbează ziua de Sf. Patrick cu mult verde, căci face o lasagna cu pesto, o salată cu ierburi, shake-uri cu mentă şi fursecuri cu fistic.

  • Selena Gomez + Chef: Sărbători acasă

    În Ajunul Crăciunului, combinăm carne cu fructe de mare. Michael Symon şi Selena Gomez pregătesc împreună homar cu paste de casă şi salată cu andive.

  • Ingrediente misterioase, reţete delicioase

    Chefi patiseri talentaţi pregătesc un ospăţ cu ciocolată pentru juriu, într-o bătălie a deserturilor. Se lucrează cu ciocolată amăruie, un fruct preţios şi o gustare sărată.

  • Restaurante imposibile

    Robert vrea să ajute Deraney's Two City Tavern din Barnesville, Georgia. Va reuşi proprietarul să-şi îmbunătăţească relaţia cu personalul şi cu comunitatea locală?

  • Bucătărim împreună

    Cinci specialişti în mâncare prezintă informaţii amuzante şi reţete delicioase. De la idei simple pentru cină până la noi tendinţe alimentare, discutăm chestii culinare amuzante.

  • Bucătăria de la fermă

    É o fim da estação das beterrabas e Molly Yeh tem montes de comida para os agricultores. Prepara burritos miniatura de pequeno-almoço com chouriço e pasta com salsicha gigante.

  • Bucătăria de la fermă

    Molly prepară reţete clasice, nemuritoare, în stilul ei personal: ruladă de carne glazurată cu muştar, galete cu cartofi, sare şi oţet; şi salată de cartofi cu bacon şi cremă feta.

  • Chef Alex versus America

    Eric Adjepong invită trei specialişti în fructe talentaţi, din SUA. Ei o vor provoca pe Alex Guarnaschelli să facă cea mai bună reţetă cu fructe.

  • Competiţia fursecurilor de Crăciun

    Cei cinci cofetari fac felicitări ingenioase de Crăciun, din fursecuri, apoi ating noi înălţimi concepând tot din fursecuri ornamente minunate, pentru vârful bradului de Crăciun.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Contra lui Bobby Flay

    Lawrence Letrero, chef canadian, se întrece cu Jack Moore din Ohio pentru şansa de a-l înfrunta pe Bobby Flay. Scott Conant şi Anne Burrell sunt invitaţi să facă parte din juriu.

  • Contra lui Bobby Flay

    Chad Clevenger, chef din Atlanta, şi Anita Cartagena, chef portorican, sunt gata să-l înfrunte pe Bobby. Alex Guarnaschelli şi actorul Ben Rappaport sunt arbitrii confruntării.

  • Ingrediente misterioase, reţete delicioase

    Chefi patiseri talentaţi pregătesc un ospăţ cu ciocolată pentru juriu, într-o bătălie a deserturilor. Se lucrează cu ciocolată amăruie, un fruct preţios şi o gustare sărată.

  • Copii mici, bucătari mari

    Chefi mici cu ambiţii mari se iau la întrecere ca să vadă cine va lua acasă premiul de 10.000$. Dar ingrediente misterioase şi lucrul contra cronometru le dau bătăi de cap.

  • Tortul câştigător

    Patru dintre cele mai bune echipe de cofetari din America se iau la întrecere în diverse probe creative, ca să facă torturi. Echipa câştigătoare va lua premiul de 10.000 de dolari.

  • Contra lui Bobby Flay

    Tim Gunn, un simbol al modei, şi Carla Hall îi trimit pe chefii Rocco Carulli şi Craig Richards pe podiumul de defilare culinar, ca să-l facă praf pe Bobby Flay.

  • Contra lui Bobby Flay

    Angie Harmon din „Lege şi ordine" şi Scott Conant nu-i fac deloc viaţa uşoară lui Bobby Flay când devin complici cu chef Crystal Wahpepah şi chef Adrien Blech.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Competiţia fursecurilor de Crăciun

    Cei cinci cofetari fac felicitări ingenioase de Crăciun, din fursecuri, apoi ating noi înălţimi concepând tot din fursecuri ornamente minunate, pentru vârful bradului de Crăciun.

  • Competiţia fursecurilor de Crăciun

    Cofetarii creează din fursecuri măşti ale unor personaje de Crăciun, apoi aranjamente tridimensionale, tot din fursecuri, cu aventurile unui spiriduş obraznic în atelierul Moşului.

  • Competiţia fursecurilor de Crăciun

    Cinci cofetari trec printr-o probă în care tema trebuie încorporată într-un fursec. Concurenţii creează elemente pentru decorat masa, folosind ierburi aromate şi mirodenii.

Vineri

6 decembrie

  • Copii mici, bucătari mari

    Chefi mici cu ambiţii mari se iau la întrecere ca să vadă cine va lua acasă premiul de 10.000$. Dar ingrediente misterioase şi lucrul contra cronometru le dau bătăi de cap.

  • Bucătărie în stil sudist

    Trisha o invită pe prietena ei, Natalie, să vadă cea mai nouă ispravă a ei: yoga cu capre. Ea îi pregăteşte apoi o reţetă cu fasole verde prăjită şi creveţi cu usturoi.

  • Tortul câştigător

    Patru dintre cele mai bune echipe de cofetari din America se iau la întrecere în diverse probe creative, ca să facă torturi. Echipa câştigătoare va lua premiul de 10.000 de dolari.

  • Contra lui Bobby Flay

    Eddie Jackson face echipă cu „kriptonita" lui Bobby: fiica lui, Sophie Flay. Chefii Hari Cameron şi Leilani Baugh încearcă să obţină victoria când i se distrage atenţia lui Bobby.

  • Contra lui Bobby Flay

    Sunny Anderson şi Geoffrey Zakarian fac echipă ca să-i însoţească pe chef Paddy Coker şi chef Greg Lutes pe covorul roşu, şi împreună să-l snobeze pe Bobby Flay.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante imposibile

    Robert încearcă să salveze Grille No. 13 din Waldorf, Maryland. Proprietara a acumulat datorii de 350.000$ şi nu are deloc timp să stea cu fetiţa ei, care e încă un bebeluş.

  • Bucătărim împreună

    Echipa sărbătoreşte Ziua Îndrăgostiţilor. Sunny Anderson şi Jeff Mauro ne împărtăşesc reţetele lor pentru fructe-de-mare, iar Katie Lee face salsa Verde caldă, cu fistic.

  • Bucătăria de la fermă

    Molly aşteaptă primul ei copil şi se pregăteşte punând la congelator mai multe variante de meniu, printre care cartofi dulci şi burritos cu fasole neagră.

  • Bucătăria de la fermă

    Molly prepară o delicioasă masă de sezon pentru familia ei. Meniul primăvăratec include paste de casă cu ierburi aromate, feta, lămâie şi muguri de pin, şi chifteluţe consistente.

  • Chef Alex versus America

    Eric Adjepong provoacă trei specialişti cool s-o înfrunte pe Alex Guarnaschelli. Vor avea nevoie de o strategie ca s-o „congeleze" din prima rundă.

  • Bucătăria de la fermă

    Ca gazdă a unei seri pentru mămici, Molly Yeh le face prietenelor ei somon, legume colorate, o salată clasică îmbunătăţită şi prăjiturele cu fructe.

  • Bucătăria de la fermă

    Molly Yeh serbează ziua de Sf. Patrick cu mult verde, căci face o lasagna cu pesto, o salată cu ierburi, shake-uri cu mentă şi fursecuri cu fistic.

  • Selena Gomez + Chef: Sărbători acasă

    În Ajunul Crăciunului, combinăm carne cu fructe de mare. Michael Symon şi Selena Gomez pregătesc împreună homar cu paste de casă şi salată cu andive.

  • Competiţia fursecurilor de Crăciun

    Cofetarii creează din fursecuri măşti ale unor personaje de Crăciun, apoi aranjamente tridimensionale, tot din fursecuri, cu aventurile unui spiriduş obraznic în atelierul Moşului.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Contra lui Bobby Flay

    Michael Voltaggio şi Laura Vitale, doi gurmanzi, vor să-i dea o lecţie sau două lui Bobby Flay. Îi aduc cu ei pe chef Alex Brugger şi Tatiana Rosana, ca să-l şcolească pe Bobby!

  • Contra lui Bobby Flay

    Iron Chef Michael Symon şi actriţa Brooke Shields fac echipă ca să-l doboare pe Bobby Flay. Carla Pellegrino, chef italian, şi Idris Muhammad din Atlanta formează juriul.

  • Competiţia fursecurilor de Crăciun

    Ree Drummond şi Eddie Jackson invită patru cofetari să-şi imagineze propriul film de Crăciun şi să decoreze pentru el un afiş cu fursecuri.

  • Sărbători în bucătărie

    Concurenţii transformă idei frumoase de sărbători în mozaicuri cu minitarte şi fac prăjituri voioase, cu modele de pe hârtiile de ambalat cadouri.

  • Sărbători în bucătărie

    După ce învaţă să facă latke, Jesse Palmer îi pune pe cofetari să facă deserturi inspirate de latke şi meniuri de sărbători cu plăcuţe cu litere.

  • Restaurante imposibile

    Robert încearcă să salveze Grille No. 13 din Waldorf, Maryland. Proprietara a acumulat datorii de 350.000$ şi nu are deloc timp să stea cu fetiţa ei, care e încă un bebeluş.

  • Bucătărim împreună

    Echipa sărbătoreşte Ziua Îndrăgostiţilor. Sunny Anderson şi Jeff Mauro ne împărtăşesc reţetele lor pentru fructe-de-mare, iar Katie Lee face salsa Verde caldă, cu fistic.

  • Bucătăria de la fermă

    Molly aşteaptă primul ei copil şi se pregăteşte punând la congelator mai multe variante de meniu, printre care cartofi dulci şi burritos cu fasole neagră.

  • Bucătăria de la fermă

    Molly prepară o delicioasă masă de sezon pentru familia ei. Meniul primăvăratec include paste de casă cu ierburi aromate, feta, lămâie şi muguri de pin, şi chifteluţe consistente.

  • Chef Alex versus America

    Eric Adjepong provoacă trei specialişti cool s-o înfrunte pe Alex Guarnaschelli. Vor avea nevoie de o strategie ca s-o „congeleze" din prima rundă.

  • Competiţia fursecurilor de Crăciun

    Cofetarii creează din fursecuri măşti ale unor personaje de Crăciun, apoi aranjamente tridimensionale, tot din fursecuri, cu aventurile unui spiriduş obraznic în atelierul Moşului.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Contra lui Bobby Flay

    Michael Voltaggio şi Laura Vitale, doi gurmanzi, vor să-i dea o lecţie sau două lui Bobby Flay. Îi aduc cu ei pe chef Alex Brugger şi Tatiana Rosana, ca să-l şcolească pe Bobby!

  • Contra lui Bobby Flay

    Iron Chef Michael Symon şi actriţa Brooke Shields fac echipă ca să-l doboare pe Bobby Flay. Carla Pellegrino, chef italian, şi Idris Muhammad din Atlanta formează juriul.

  • Sărbători în bucătărie

    După ce învaţă să facă latke, Jesse Palmer îi pune pe cofetari să facă deserturi inspirate de latke şi meniuri de sărbători cu plăcuţe cu litere.

  • Copii mici, bucătari mari

    Chefi mici cu ambiţii mari se iau la întrecere ca să vadă cine va lua acasă premiul de 10.000$. Dar ingrediente misterioase şi lucrul contra cronometru le dau bătăi de cap.

  • Tortul câştigător

    Patru dintre cele mai bune echipe de cofetari din America se iau la întrecere în diverse probe creative, ca să facă torturi. Echipa câştigătoare va lua premiul de 10.000 de dolari.

  • Contra lui Bobby Flay

    Eddie Jackson face echipă cu „kriptonita" lui Bobby: fiica lui, Sophie Flay. Chefii Hari Cameron şi Leilani Baugh încearcă să obţină victoria când i se distrage atenţia lui Bobby.

  • Contra lui Bobby Flay

    Sunny Anderson şi Geoffrey Zakarian fac echipă ca să-i însoţească pe chef Paddy Coker şi chef Greg Lutes pe covorul roşu, şi împreună să-l snobeze pe Bobby Flay.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Competiţia fursecurilor de Crăciun

    Cinci creatori de fursecuri trebuie să pregătească unele care să arate ca nişte daruri confecţionate manual. Apoi trebuie să facă ghirlande de fursecuri cu ingrediente afumate.

  • Competiţia fursecurilor de Crăciun

    Cinci cofetari decorează fursecuri cu personaje de la Polul Nord care se antrenează ca să fie în formă, apoi reimaginează şi reclădesc casa lui Moş Crăciun folosind doar fursecuri.

  • Cofetarii lui Moş Crăciun

    Casey Webb provoacă trei echipe de cofetari şi sculptori în gheaţă să creeze aranjamente enorme, cu torturi în formă de brazi de Crăciun, cadouri, ornamente şi efecte pirotehnice.

Sâmbătă

7 decembrie

  • Copii mici, bucătari mari

    Chefi mici cu ambiţii mari se iau la întrecere ca să vadă cine va lua acasă premiul de 10.000$. Dar ingrediente misterioase şi lucrul contra cronometru le dau bătăi de cap.

  • Bucătărie în stil sudist

    Trisha îşi invită prietenele la un prânz „ca fetele". În meniu: linguini cu sos de costiţe fierte înăbuşit în vin roşu şi Martini cu ciocolată şi cireşe.

  • Ingrediente misterioase, reţete delicioase

    Patru chefi cunoscuţi se întrec să demonstreze că „grătăritul" e un sport care merită aclamat. Ei au de-a face cu o gustare care stârneşte plăceri vinovate şi o garnitură coreeană.

  • Ingrediente misterioase, reţete delicioase

    Patru maeştri culinari se grăbesc să prepare o masă apetisantă, contra cronometru. Supremul test de viteză este că fiecare rundă va fi cu cinci minute mai scurtă decât e normal!

  • Ingrediente misterioase, reţete delicioase

    Intră în concurs patru chefi cunoscuţi ca foarte buni patiseri. Accentul se pune pe creativitate, căci trebuie să lucreze cu aluat cumpărat de la magazin şi carne de miel.

  • Competiţia fursecurilor de Crăciun

    Cei cinci cofetari fac felicitări ingenioase de Crăciun, din fursecuri, apoi ating noi înălţimi concepând tot din fursecuri ornamente minunate, pentru vârful bradului de Crăciun.

  • Competiţia fursecurilor de Crăciun

    Cofetarii creează din fursecuri măşti ale unor personaje de Crăciun, apoi aranjamente tridimensionale, tot din fursecuri, cu aventurile unui spiriduş obraznic în atelierul Moşului.

  • Competiţia fursecurilor de Crăciun

    Cinci cofetari trec printr-o probă în care tema trebuie încorporată într-un fursec. Concurenţii creează elemente pentru decorat masa, folosind ierburi aromate şi mirodenii.

  • Competiţia fursecurilor de Crăciun

    Cinci creatori de fursecuri trebuie să pregătească unele care să arate ca nişte daruri confecţionate manual. Apoi trebuie să facă ghirlande de fursecuri cu ingrediente afumate.

  • Competiţia fursecurilor de Crăciun

    Ree Drummond şi Eddie Jackson invită patru cofetari să-şi imagineze propriul film de Crăciun şi să decoreze pentru el un afiş cu fursecuri.

  • Sărbători în bucătărie

    Concurenţii transformă idei frumoase de sărbători în mozaicuri cu minitarte şi fac prăjituri voioase, cu modele de pe hârtiile de ambalat cadouri.

  • Sărbători în bucătărie

    După ce învaţă să facă latke, Jesse Palmer îi pune pe cofetari să facă deserturi inspirate de latke şi meniuri de sărbători cu plăcuţe cu litere.

  • Restaurante americane

    În Portland, Guy ajunge într-un local care serveşte sandvişuri cu carne de pui şi bulete cu ceapă şi ou, apoi vizitează trei surori care prepară pizza în stilul lor unic, personal.

  • Restaurante americane

    Guy vizitează un food truck din Portland care serveşte wrap-uri cu specialităţi norvegiene, apoi degustă nişte reţete iraniene autentice, în Florida.

  • Contra lui Bobby Flay

    Doi chefi trebuie să prepare o reţetă delicioasă, cu ciocolată dulce-amăruie. Apoi câştigătorul îl provoacă pe Bobby la un concurs de făcut ecler cu ciocolată.

  • Contra lui Bobby Flay

    Actriţa Lela Loren şi Michael Symon recrutează doi chefi internaţionali ca să-l învingă pe Bobby. În a doua rundă, Bobby trebuie să prepare o reţetă de care n-a auzit niciodată.

  • Misiune imposibilă: Cina

    Robert Irvine ajunge în Santa Catalina pentru noul sezon turistic. Sărbătorind renaşterea insulei, el ajută un restaurant să se lanseze în stil mare.

  • Chef Alex versus America

    Prezentatorul Eric Adjepong întâmpină trei specialişti în crustacee din Louisiana, Maine şi Hawaii, ca s-o provoace pe Chef Alex Guarnaschelli, în două runde intense de gătit.

  • Cel mai bun cofetar din America

    Cei şapte cofetari reinterpretează desertul oficial al statului Dakota de Sud, apoi în concurs prepară un nou desert folosind ingredientele unei reţete de prăjituri din Minnesota.

  • Contra lui Bobby Flay: De sărbători

    Carson Kressley, mereu festiv, îi oferă lui Bobby Flay o potârniche într-un păr şi nişte chefi invitaţi speciali, care au 12 metode de a-l învinge.

  • Concursuri culinare surpriză

    Eddie Jackson o surprinde pe Natalie Dargham, bucătăreasă amatoare şi mare fan al seriei, cu un concurs de 5.000$, contra celebrului chef Jeff Mauro.

  • Concursuri culinare surpriză

    După trei sezoane ca prezentator, Eddie Jackson decide că e timpul să concureze cu bucătarul amator Komal Montgomery. Ted Allen e prezentator-invitat.

  • Ingrediente misterioase, reţete delicioase

    Patru chefi au probleme de încredere şi competenţă când se axează pe reţete fabuloase din Toscana, cu ingrediente modeste, dar proaspete şi minunate.

  • Harry Potter: Vrăjitorii din bucătărie

    Gazdele James şi Oliver Phelps pun cofetarii să creeze o piesă de 60 cm înălţime, cu efect magic, ca să arate cât de mult le place Harry Potter.

  • Competiţia fursecurilor de Crăciun

    Ree Drummond şi Eddie Jackson invită patru cofetari să-şi imagineze propriul film de Crăciun şi să decoreze pentru el un afiş cu fursecuri.

  • Sărbători în bucătărie

    Concurenţii transformă idei frumoase de sărbători în mozaicuri cu minitarte şi fac prăjituri voioase, cu modele de pe hârtiile de ambalat cadouri.

  • Sărbători în bucătărie

    După ce învaţă să facă latke, Jesse Palmer îi pune pe cofetari să facă deserturi inspirate de latke şi meniuri de sărbători cu plăcuţe cu litere.

  • Copii mici, bucătari mari

    Chefi mici cu ambiţii mari se iau la întrecere ca să vadă cine va lua acasă premiul de 10.000$. Dar ingrediente misterioase şi lucrul contra cronometru le dau bătăi de cap.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Bucătărie în stil sudist

    Trisha îmbracă cel mai revoltător pulover al ei de Crăciun şi prepară brânză Brie la cuptor, cu merişoare şi nuci pecan, biscuiţi cu fructe şi ouă picante speciale, de sărbători.

  • Bucătărie în stil sudist

    Trisha îl invită pe Jeff Mauro la Nashville. Împreună, pregătesc turnuleţe de vinete cu parmezan, anghinare umplută şi o reţetă de pui Chicago clasic, numită „Vezuviu".

Duminică

8 decembrie

  • Copii mici, bucătari mari

    Chefi mici cu ambiţii mari se iau la întrecere ca să vadă cine va lua acasă premiul de 10.000$. Dar ingrediente misterioase şi lucrul contra cronometru le dau bătăi de cap.

  • Bucătărie în stil sudist

    Trisha îşi adună echipa pentru un brunch de sâmbătă. Începe prin a pregăti un punci incredibil, cu votcă aromată, apoi prepară biscuiţi cu ciocolată şi bacon.

  • Campionatul Copiilor: Reţete la cuptor

    Valerie şi Duff îi provoacă pe fiecare dintre cei cinci cofetari să creeze un biscuit uriaş, ca o faţă care să aibă trăsături tridimensionale şi anumite expresii faciale.

  • Campionatul Copiilor: Reţete la cuptor

    Valerie Bertinelli şi Duff Goldman pun patru tineri cofetari să creeze o plăcintă cu două arome diferite, delimitate clar în aceeaşi tavă. Câştigătorii vor intra în finală.

  • Campionatul Copiilor: Reţete la cuptor

    Cofetarii fac prăjituri inspirate de un anumit biom, conform cerinţei: junglă tropicală, deşert sau recif de corali. Câştigătorul primeşte 25.000$ şi titlul de Campion al Copiilor!

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond pregăteşte sandvişuri şi cocktailuri pentru un curs de pictură. În meniu: minifrigărui de pui în stil hawaiian, felii de dovlecei şi brânză de capră şi multe altele!

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond ne dezvăluie reţete simple şi rapide, pe gustul copiilor. În meniu: mini-burgeri cu cartofi în loc de chifle şi batoane de peşte cu parmezan.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond pregăteşte un meniu delicios, ca la fermă. În plus, avem burgeri în stil Caraibe, cu salată de mango, ca să aducem în Oklahoma aromele exotice din insule!

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond încropeşte rapid patru cine simple, cu carne de pui. În meniu: paste cu pui şi unt de arahide, apoi sandvişuri cu chifteluţe de pui şi bacon.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond încropeşte patru reţete simple şi rapide, cu carne de pui. Printre altele, face paste cu pui şi alune, apoi paste ţărăneşti, cu bacon şi bucăţele de pui pane.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond decide că e timpul să renunţe la ce e vechi şi să adopte ce e nou. Face o friptură din muşchi de vită şi o crochete de cartofi delicioase, cu trei tipuri de brânză.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond pregăteşte patru mese folosind doar cinci ingrediente. La micul dejun face o reţetă mexicană clasică, chilaquiles, şi o friptură fabulos de rapidă pentru prânz.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond ne dezvăluie idei minunate de preparate simple şi rapide, pentru ziua meciului: o pizza cu pepperoni şi cinci tipuri de brânză, apoi biscuiţi cu ciocolată delicioşi.

  • Misiune imposibilă: Cina

    Robert Irvine ajunge în Santa Catalina pentru noul sezon turistic. Sărbătorind renaşterea insulei, el ajută un restaurant să se lanseze în stil mare.

  • Chef Alex versus America

    Prezentatorul Eric Adjepong întâmpină trei specialişti în crustacee din Louisiana, Maine şi Hawaii, ca s-o provoace pe Chef Alex Guarnaschelli, în două runde intense de gătit.

  • Turtă dulce de sărbători

    Cei trei finalişti fac reţete cu turtă-dulce care să marcheze aniversarea de 35 de ani a filmului de Crăciun „Gremlinii". Cine va câştiga premiul de 25.000 de dolari?

  • Cofetarii lui Moş Crăciun

    Casey Webb provoacă trei echipe de cofetari şi sculptori în gheaţă să creeze aranjamente enorme, cu torturi în formă de brazi de Crăciun, cadouri, ornamente şi efecte pirotehnice.

  • Cofetarii lui Moş Crăciun

    Casey Webb invită cofetarii să creeze torturi în formă de globuri cu zăpadă fanteziste, care surprind magia Crăciunului. Farmecul lor va fi sporit de sculpturi în gheaţă.

  • Competiţii dulci

    Cofetarii îşi ajută elfii să facă un „selfie de elf" perfect, cu un fundal comestibil, apoi creează ţinute de sărbători, la parada modei pentru elfi.

  • Resturi de mâncare şi reţete bestiale

    Omayra Dakis, proprietara unui food truck, şi chef Dominque Crisp transformă resturi de mâncare în tacos şi ramen, apoi gătesc pentru Antonia Lofaso şi Jake Smollett.

  • Cel mai bun cofetar din America

    Cei şase cofetari reinventează „prăjitura denivelată" din Michigan, folosind aroma de cireşe, apoi prepară un fel de prăjiturele cu unt, un desert mult îndrăgit din Missouri.

  • Supraveghere în supermarket

    Patru chefi caută prin coşurile cumpărătorilor ingrediente din care să facă burgerul cel mai bun. Cei doi chefi din finală transformă parcarea magazinului într-un bâlci.

  • Supraveghere în supermarket

    Patru chefi îi urmăresc pe cumpărătorii de la Bristol Farms Market din Calabasas, California, apoi folosesc diversele ingrediente ca să facă pizza uluitoare, improvizate din ce au.

  • Bucătăria de la fermă

    Ca gazdă a unei seri pentru mămici, Molly Yeh le face prietenelor ei somon, legume colorate, o salată clasică îmbunătăţită şi prăjiturele cu fructe.

  • Bucătăria de la fermă

    Molly Yeh serbează ziua de Sf. Patrick cu mult verde, căci face o lasagna cu pesto, o salată cu ierburi, shake-uri cu mentă şi fursecuri cu fistic.

  • Selena Gomez + Chef: Sărbători acasă

    În Ajunul Crăciunului, combinăm carne cu fructe de mare. Michael Symon şi Selena Gomez pregătesc împreună homar cu paste de casă şi salată cu andive.

  • Competiţii dulci

    Cofetarii îşi ajută elfii să facă un „selfie de elf" perfect, cu un fundal comestibil, apoi creează ţinute de sărbători, la parada modei pentru elfi.

  • Resturi de mâncare şi reţete bestiale

    Omayra Dakis, proprietara unui food truck, şi chef Dominque Crisp transformă resturi de mâncare în tacos şi ramen, apoi gătesc pentru Antonia Lofaso şi Jake Smollett.

  • Chef Alex versus America

    Prezentatorul Eric Adjepong întâmpină trei specialişti în crustacee din Louisiana, Maine şi Hawaii, ca s-o provoace pe Chef Alex Guarnaschelli, în două runde intense de gătit.

  • Bucătărie în stil sudist

    Trisha şi Ashley, nepoata ei, ne arată cum putem găti pe săturate, cu buget fix. Aflăm reţete pentru pui cu spanac, macaroane cu brânză şi o salată cu ingrediente tăiate cubuleţe.

  • Bucătărie în stil sudist

    Trisha îi invită la o masă memorabilă pe jucătorii echipei de hochei Nashville Predators. În meniu: nachos cârlionţaţi şi batoane cu unt de arahide şi jeleu.

  • Copii mici, bucătari mari

    Chefi mici cu ambiţii mari se iau la întrecere ca să vadă cine va lua acasă premiul de 10.000$. Dar ingrediente misterioase şi lucrul contra cronometru le dau bătăi de cap.

  • Contra lui Bobby Flay: De sărbători

    Eddie Jackson vine cu atmosfera meciului de Ziua Recunoştinţei. Chefii Maneet Chauhan, Christian Petroni şi Michael Psilakis fac reţete cu umpluturi.

  • Contra lui Bobby Flay: De sărbători

    Giada De Laurentiis decorează casa, în timp ce trei chefi vor să-i dea de lucru lui Bobby Flay cu unele dintre cele mai dificile reţete de sărbători.

  • Contra lui Bobby Flay: De sărbători

    Carla Hall face o întreagă nebunie cu reţete de patiserie pentru sărbători. Chefii Alex Guarnaschelli, Damaris Phillips şi Zac Young intră în acţiune.

  • Contra lui Bobby Flay: De sărbători

    Spiriduşul preferat al lui Bobby Flay, Carson Kressley, vine cu idei năstruşnice, iar chefii dau un aer modern unor reţete clasice de sărbători.

  • Contra lui Bobby Flay: De sărbători

    Geoffrey Zakarian devine ghidul lui Bobby Flay pentru un tur internaţional. Chefii Eric Adjepong, Esther Choi şi Leah Cohen aduc suferinţa în lumea sărbătorilor.

  • Bucătărie în stil sudist

    Trisha şi Ashley, nepoata ei, ne arată cum putem găti pe săturate, cu buget fix. Aflăm reţete pentru pui cu spanac, macaroane cu brânză şi o salată cu ingrediente tăiate cubuleţe.

  • Bucătărie în stil sudist

    Trisha îi invită la o masă memorabilă pe jucătorii echipei de hochei Nashville Predators. În meniu: nachos cârlionţaţi şi batoane cu unt de arahide şi jeleu.