Maison Nougaro barge

TV Paprika - Programe TV

Joi

21 noiembrie

  • Gusturi şi arome din bucătăria bunicii, cu Prăjiturela

    În episodul de astăzi, invitata specială este mama Mihaelei, Rodica Matei. Originară din Moldova, dar trăind peste 45 de ani în Ardeal, ea îmbină poveştile şi gusturile a două lumi. La casa de vacanţă din Brusturoasa, Bacău, ea pregăteşte plăcinte cu brânză şi prăjitura Jerbo.

  • Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie

    Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi reţete delicioase pe care le puteţi prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiţi două feluri de mâncare simultan.

  • Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie

    Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi reţete delicioase pe care le puteţi prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiţi două feluri de mâncare simultan.

  • Mary Berry - Delicatese simple

    În centrul serialului cu Mary Berry se află asemenea mâncăruri delicioase, care sunt uşor de preparat, şi oferă o atmosferă plăcută. În cele şase episoade antrenante Mary, înfruntând vremea nefavorabilă va descoperi şi va prepara acele mâncăruri ale Marii Britanii şi a altor ţări, care ne sunt cele mai plăcute: Deliciile Parisului, perle ascunse de pe malurile Tamisei, ingrediente tradiţionale de pe bogatele păşuni ale Irlandei, aromele care evocă căldura căminului familial, fructe de mare de pe

  • Mary Berry - Delicatese simple

    În centrul serialului cu Mary Berry se află asemenea mâncăruri delicioase, care sunt uşor de preparat, şi oferă o atmosferă plăcută. În cele şase episoade antrenante Mary, înfruntând vremea nefavorabilă va descoperi şi va prepara acele mâncăruri ale Marii Britanii şi a altor ţări, care ne sunt cele mai plăcute: Deliciile Parisului, perle ascunse de pe malurile Tamisei, ingrediente tradiţionale de pe bogatele păşuni ale Irlandei, aromele care evocă căldura căminului familial, fructe de mare de pe

  • Lumea lui Chuck

    În frumoasa ţară nordică, Chuck descoperă vulcani, gheizere, izvoare termale şi câmpuri de lavă. Chuck gustă un preparat tradiţional unic, rechin fermentat. El vizitează o fermă cu cea mai fragedă carne de miel. Chuck ajunge şi la serele alimentate cu energie termală şi coace pâine de secară într-un gheizer.

  • Mirodeniile simple ale Nadiyei

    Nadiya Hussain dezvăluie misterele utilizării condimentelor: ne arată în câte moduri, ieftin şi uşor, putem transforma mâncărurile obişnuite în bunătăţi speciale. Folosind doar opt condimente – chimen, turmeric, chili, curry, cardamom, fenicul, scorţişoară şi frunze de dafin – ea pregăteşte mâncăruri delicioase pentru fiecare ocazie: printre altele, delicioasele preparate din Bangladesh din copilăria ei, bucate clasice britanice aromate cu condimente şi, bineînţeles, combinaţiile irezistibile ca

  • Crăciunul motocicliştilor

    Serialul caută răspuns la întrebarea: cum putem uşura ospăţul de Crăciun cu prietenii şi familia, şi ne oferă sugestii simpatice şi modalităţi de simplificare prin care putem reduce timpul petrecut în bucătărie. În fiecare episod, Si şi Dave sunt însoţiţi de celebrităţi, cu care îşi amintesc de Crăciunuri din trecut şi prepară împreună reţetele. Cercetează diferitele tradiţii de Crăciun din Marea Britanie, în timp ce ne atrag atenţia asupra ingredientelor principale ale acestei sărbători.

  • Dora la piaţă

    Scopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piaţă. Am cutreierat multe pieţe, am discutat cu producători şi vânzători şi peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Havas Dóra va pregăti în fiecare episod, în bucătăria TV Paprika, câteva feluri de mâncare excitante. Desigur, alături de reţetele excelente vor fi prezentate şi de această dată idei şi trucuri utile atât pentru cumpărătorii începători, cât şi pentru cei experimentaţi.

  • Confruntarea cofetarilor: Canada

    În noua emisiune a lui Mary Berg, cunoscută şi telespectatorilor TV Paprika, cei mai buni cofetari se întrec în creativitate fără limite, în timp ce noi putem cunoaşte poveştile care îi inspiră, pline de umor şi emoţii. Cele 10 episoade efervescente ale emisiunii de divertisment leagă ţara prin pasiunea pentru coacerea torturilor.

  • Campionatul deserturilor

    În emisiunea distractivă şi captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry şi maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaşti teme prin care aceştia îşi pot etala diferite abilităţi, iar telespectatorii vor putea cunoaşte ştiinţa artei cofetarilor plină de provocări. Concurenţii depun toate eforturile ca să facă faţă celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă p

  • Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie

    Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi reţete delicioase pe care le puteţi prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiţi două feluri de mâncare simultan.

  • Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie

    Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi reţete delicioase pe care le puteţi prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiţi două feluri de mâncare simultan.

  • Marketa la piaţă

    Scopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piaţă. Am cutreierat multe pieţe, am discutat cu producători şi vânzători şi peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Marketa Hrubesova va pregăti în fiecare episod, în bucătăria TV Paprika, câteva feluri de mâncare excitante. Desigur, alături de reţetele excelente vor fi prezentate şi de această dată idei şi trucuri utile atât pentru cumpărătorii începători, cât şi pentru cei experiment

  • Dora la piaţă

    Scopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piaţă. Am cutreierat multe pieţe, am discutat cu producători şi vânzători şi peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Havas Dóra va pregăti în fiecare episod, în bucătăria TV Paprika, câteva feluri de mâncare excitante. Desigur, alături de reţetele excelente vor fi prezentate şi de această dată idei şi trucuri utile atât pentru cumpărătorii începători, cât şi pentru cei experimentaţi.

  • Gusturi şi arome din bucătăria bunicii, cu Prăjiturela

    În episodul de astăzi, invitata specială este mama Mihaelei, Rodica Matei. Originară din Moldova, dar trăind peste 45 de ani în Ardeal, ea îmbină poveştile şi gusturile a două lumi. La casa de vacanţă din Brusturoasa, Bacău, ea pregăteşte plăcinte cu brânză şi prăjitura Jerbo.

  • Crăciunul motocicliştilor

    Serialul caută răspuns la întrebarea: cum putem uşura ospăţul de Crăciun cu prietenii şi familia, şi ne oferă sugestii simpatice şi modalităţi de simplificare prin care putem reduce timpul petrecut în bucătărie. În fiecare episod, Si şi Dave sunt însoţiţi de celebrităţi, cu care îşi amintesc de Crăciunuri din trecut şi prepară împreună reţetele. Cercetează diferitele tradiţii de Crăciun din Marea Britanie, în timp ce ne atrag atenţia asupra ingredientelor principale ale acestei sărbători.

  • Lumea lui Chuck

    În frumoasa ţară nordică, Chuck descoperă vulcani, gheizere, izvoare termale şi câmpuri de lavă. Chuck gustă un preparat tradiţional unic, rechin fermentat. El vizitează o fermă cu cea mai fragedă carne de miel. Chuck ajunge şi la serele alimentate cu energie termală şi coace pâine de secară într-un gheizer.

  • Mirodeniile simple ale Nadiyei

    Nadiya Hussain dezvăluie misterele utilizării condimentelor: ne arată în câte moduri, ieftin şi uşor, putem transforma mâncărurile obişnuite în bunătăţi speciale. Folosind doar opt condimente – chimen, turmeric, chili, curry, cardamom, fenicul, scorţişoară şi frunze de dafin – ea pregăteşte mâncăruri delicioase pentru fiecare ocazie: printre altele, delicioasele preparate din Bangladesh din copilăria ei, bucate clasice britanice aromate cu condimente şi, bineînţeles, combinaţiile irezistibile ca

  • Confruntarea cofetarilor: Canada

    În noua emisiune a lui Mary Berg, cunoscută şi telespectatorilor TV Paprika, cei mai buni cofetari se întrec în creativitate fără limite, în timp ce noi putem cunoaşte poveştile care îi inspiră, pline de umor şi emoţii. Cele 10 episoade efervescente ale emisiunii de divertisment leagă ţara prin pasiunea pentru coacerea torturilor.

  • Campionatul deserturilor

    În emisiunea distractivă şi captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry şi maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaşti teme prin care aceştia îşi pot etala diferite abilităţi, iar telespectatorii vor putea cunoaşte ştiinţa artei cofetarilor plină de provocări. Concurenţii depun toate eforturile ca să facă faţă celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă p

  • Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie

    Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi reţete delicioase pe care le puteţi prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiţi două feluri de mâncare simultan.

  • Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie

    Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi reţete delicioase pe care le puteţi prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiţi două feluri de mâncare simultan.

  • Gusturi şi arome din bucătăria bunicii, cu Prăjiturela

    În episodul de astăzi, invitata specială este mama Mihaelei, Rodica Matei. Originară din Moldova, dar trăind peste 45 de ani în Ardeal, ea îmbină poveştile şi gusturile a două lumi. La casa de vacanţă din Brusturoasa, Bacău, ea pregăteşte plăcinte cu brânză şi prăjitura Jerbo.

  • Un ochi pe faţă şi unul pe dos

    În serialul nostru, Gerti şi Robi prepară mâncăruri binecunoscute, pe care le transformă în bucate complet noi, printr-un element surpriză. Iată cum se transformă o reţetă veche, cum e ghiveciul, în cremă de ghiveci, sau checul cu gem în tort, fiecare episod oferind patru bucate bazate pe două idei.

  • Lumea lui Chuck

    În frumoasa ţară nordică, Chuck descoperă vulcani, gheizere, izvoare termale şi câmpuri de lavă. Chuck gustă un preparat tradiţional unic, rechin fermentat. El vizitează o fermă cu cea mai fragedă carne de miel. Chuck ajunge şi la serele alimentate cu energie termală şi coace pâine de secară într-un gheizer.

  • Mirodeniile simple ale Nadiyei

    Nadiya Hussain dezvăluie misterele utilizării condimentelor: ne arată în câte moduri, ieftin şi uşor, putem transforma mâncărurile obişnuite în bunătăţi speciale. Folosind doar opt condimente – chimen, turmeric, chili, curry, cardamom, fenicul, scorţişoară şi frunze de dafin – ea pregăteşte mâncăruri delicioase pentru fiecare ocazie: printre altele, delicioasele preparate din Bangladesh din copilăria ei, bucate clasice britanice aromate cu condimente şi, bineînţeles, combinaţiile irezistibile ca

  • Mary Berry - Delicatese simple

    În centrul serialului cu Mary Berry se află asemenea mâncăruri delicioase, care sunt uşor de preparat, şi oferă o atmosferă plăcută. În cele şase episoade antrenante Mary, înfruntând vremea nefavorabilă va descoperi şi va prepara acele mâncăruri ale Marii Britanii şi a altor ţări, care ne sunt cele mai plăcute: Deliciile Parisului, perle ascunse de pe malurile Tamisei, ingrediente tradiţionale de pe bogatele păşuni ale Irlandei, aromele care evocă căldura căminului familial, fructe de mare de pe

  • Mary Berry - Delicatese simple

    În centrul serialului cu Mary Berry se află asemenea mâncăruri delicioase, care sunt uşor de preparat, şi oferă o atmosferă plăcută. În cele şase episoade antrenante Mary, înfruntând vremea nefavorabilă va descoperi şi va prepara acele mâncăruri ale Marii Britanii şi a altor ţări, care ne sunt cele mai plăcute: Deliciile Parisului, perle ascunse de pe malurile Tamisei, ingrediente tradiţionale de pe bogatele păşuni ale Irlandei, aromele care evocă căldura căminului familial, fructe de mare de pe

  • Marketa la piaţă

    Scopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piaţă. Am cutreierat multe pieţe, am discutat cu producători şi vânzători şi peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Marketa Hrubesova va pregăti în fiecare episod, în bucătăria TV Paprika, câteva feluri de mâncare excitante. Desigur, alături de reţetele excelente vor fi prezentate şi de această dată idei şi trucuri utile atât pentru cumpărătorii începători, cât şi pentru cei experiment

  • Un ochi pe faţă şi unul pe dos

    În serialul nostru, Gerti şi Robi prepară mâncăruri binecunoscute, pe care le transformă în bucate complet noi, printr-un element surpriză. Iată cum se transformă o reţetă veche, cum e ghiveciul, în cremă de ghiveci, sau checul cu gem în tort, fiecare episod oferind patru bucate bazate pe două idei.

  • Un ochi pe faţă şi unul pe dos

    În serialul nostru, Gerti şi Robi prepară mâncăruri binecunoscute, pe care le transformă în bucate complet noi, printr-un element surpriză. Iată cum se transformă o reţetă veche, cum e ghiveciul, în cremă de ghiveci, sau checul cu gem în tort, fiecare episod oferind patru bucate bazate pe două idei.

  • Crăciunul motocicliştilor

    Serialul caută răspuns la întrebarea: cum putem uşura ospăţul de Crăciun cu prietenii şi familia, şi ne oferă sugestii simpatice şi modalităţi de simplificare prin care putem reduce timpul petrecut în bucătărie. În fiecare episod, Si şi Dave sunt însoţiţi de celebrităţi, cu care îşi amintesc de Crăciunuri din trecut şi prepară împreună reţetele. Cercetează diferitele tradiţii de Crăciun din Marea Britanie, în timp ce ne atrag atenţia asupra ingredientelor principale ale acestei sărbători.

Vineri

22 noiembrie

  • Gusturi şi arome din bucătăria bunicii, cu Prăjiturela

    În episodul de astăzi, invitata specială este mama Mihaelei, Rodica Matei. Originară din Moldova, dar trăind peste 45 de ani în Ardeal, ea îmbină poveştile şi gusturile a două lumi. La casa de vacanţă din Brusturoasa, Bacău, ea pregăteşte plăcinte cu brânză şi prăjitura Jerbo.

  • Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie

    Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi reţete delicioase pe care le puteţi prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiţi două feluri de mâncare simultan.

  • Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie

    Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi reţete delicioase pe care le puteţi prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiţi două feluri de mâncare simultan.

  • Mary Berry - Delicatese simple

    În centrul serialului cu Mary Berry se află asemenea mâncăruri delicioase, care sunt uşor de preparat, şi oferă o atmosferă plăcută. În cele şase episoade antrenante Mary, înfruntând vremea nefavorabilă va descoperi şi va prepara acele mâncăruri ale Marii Britanii şi a altor ţări, care ne sunt cele mai plăcute: Deliciile Parisului, perle ascunse de pe malurile Tamisei, ingrediente tradiţionale de pe bogatele păşuni ale Irlandei, aromele care evocă căldura căminului familial, fructe de mare de pe

  • Mary Berry - Delicatese simple

    În centrul serialului cu Mary Berry se află asemenea mâncăruri delicioase, care sunt uşor de preparat, şi oferă o atmosferă plăcută. În cele şase episoade antrenante Mary, înfruntând vremea nefavorabilă va descoperi şi va prepara acele mâncăruri ale Marii Britanii şi a altor ţări, care ne sunt cele mai plăcute: Deliciile Parisului, perle ascunse de pe malurile Tamisei, ingrediente tradiţionale de pe bogatele păşuni ale Irlandei, aromele care evocă căldura căminului familial, fructe de mare de pe

  • Lumea lui Chuck

    În frumoasa ţară nordică, Chuck descoperă vulcani, gheizere, izvoare termale şi câmpuri de lavă. Chuck gustă un preparat tradiţional unic, rechin fermentat. El vizitează o fermă cu cea mai fragedă carne de miel. Chuck ajunge şi la serele alimentate cu energie termală şi coace pâine de secară într-un gheizer.

  • Mirodeniile simple ale Nadiyei

    Nadiya Hussain dezvăluie misterele utilizării condimentelor: ne arată în câte moduri, ieftin şi uşor, putem transforma mâncărurile obişnuite în bunătăţi speciale. Folosind doar opt condimente – chimen, turmeric, chili, curry, cardamom, fenicul, scorţişoară şi frunze de dafin – ea pregăteşte mâncăruri delicioase pentru fiecare ocazie: printre altele, delicioasele preparate din Bangladesh din copilăria ei, bucate clasice britanice aromate cu condimente şi, bineînţeles, combinaţiile irezistibile ca

  • Crăciunul motocicliştilor

    Serialul caută răspuns la întrebarea: cum putem uşura ospăţul de Crăciun cu prietenii şi familia, şi ne oferă sugestii simpatice şi modalităţi de simplificare prin care putem reduce timpul petrecut în bucătărie. În fiecare episod, Si şi Dave sunt însoţiţi de celebrităţi, cu care îşi amintesc de Crăciunuri din trecut şi prepară împreună reţetele. Cercetează diferitele tradiţii de Crăciun din Marea Britanie, în timp ce ne atrag atenţia asupra ingredientelor principale ale acestei sărbători.

  • Dora la piaţă

    Scopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piaţă. Am cutreierat multe pieţe, am discutat cu producători şi vânzători şi peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Havas Dóra va pregăti în fiecare episod, în bucătăria TV Paprika, câteva feluri de mâncare excitante. Desigur, alături de reţetele excelente vor fi prezentate şi de această dată idei şi trucuri utile atât pentru cumpărătorii începători, cât şi pentru cei experimentaţi.

  • Confruntarea cofetarilor: Canada

    În noua emisiune a lui Mary Berg, cunoscută şi telespectatorilor TV Paprika, cei mai buni cofetari se întrec în creativitate fără limite, în timp ce noi putem cunoaşte poveştile care îi inspiră, pline de umor şi emoţii. Cele 10 episoade efervescente ale emisiunii de divertisment leagă ţara prin pasiunea pentru coacerea torturilor.

  • Campionatul deserturilor

    În emisiunea distractivă şi captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry şi maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaşti teme prin care aceştia îşi pot etala diferite abilităţi, iar telespectatorii vor putea cunoaşte ştiinţa artei cofetarilor plină de provocări. Concurenţii depun toate eforturile ca să facă faţă celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă p

  • Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie

    Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi reţete delicioase pe care le puteţi prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiţi două feluri de mâncare simultan.

  • Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie

    Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi reţete delicioase pe care le puteţi prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiţi două feluri de mâncare simultan.

  • Marketa la piaţă

    Scopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piaţă. Am cutreierat multe pieţe, am discutat cu producători şi vânzători şi peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Marketa Hrubesova va pregăti în fiecare episod, în bucătăria TV Paprika, câteva feluri de mâncare excitante. Desigur, alături de reţetele excelente vor fi prezentate şi de această dată idei şi trucuri utile atât pentru cumpărătorii începători, cât şi pentru cei experiment

  • Dora la piaţă

    Scopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piaţă. Am cutreierat multe pieţe, am discutat cu producători şi vânzători şi peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Havas Dóra va pregăti în fiecare episod, în bucătăria TV Paprika, câteva feluri de mâncare excitante. Desigur, alături de reţetele excelente vor fi prezentate şi de această dată idei şi trucuri utile atât pentru cumpărătorii începători, cât şi pentru cei experimentaţi.

  • Gusturi şi arome din bucătăria bunicii, cu Prăjiturela

    În episodul de astăzi, invitata specială este mama Mihaelei, Rodica Matei. Originară din Moldova, dar trăind peste 45 de ani în Ardeal, ea îmbină poveştile şi gusturile a două lumi. La casa de vacanţă din Brusturoasa, Bacău, ea pregăteşte plăcinte cu brânză şi prăjitura Jerbo.

  • Crăciunul motocicliştilor

    Serialul caută răspuns la întrebarea: cum putem uşura ospăţul de Crăciun cu prietenii şi familia, şi ne oferă sugestii simpatice şi modalităţi de simplificare prin care putem reduce timpul petrecut în bucătărie. În fiecare episod, Si şi Dave sunt însoţiţi de celebrităţi, cu care îşi amintesc de Crăciunuri din trecut şi prepară împreună reţetele. Cercetează diferitele tradiţii de Crăciun din Marea Britanie, în timp ce ne atrag atenţia asupra ingredientelor principale ale acestei sărbători.

  • Lumea lui Chuck

    În frumoasa ţară nordică, Chuck descoperă vulcani, gheizere, izvoare termale şi câmpuri de lavă. Chuck gustă un preparat tradiţional unic, rechin fermentat. El vizitează o fermă cu cea mai fragedă carne de miel. Chuck ajunge şi la serele alimentate cu energie termală şi coace pâine de secară într-un gheizer.

  • Mirodeniile simple ale Nadiyei

    Nadiya Hussain dezvăluie misterele utilizării condimentelor: ne arată în câte moduri, ieftin şi uşor, putem transforma mâncărurile obişnuite în bunătăţi speciale. Folosind doar opt condimente – chimen, turmeric, chili, curry, cardamom, fenicul, scorţişoară şi frunze de dafin – ea pregăteşte mâncăruri delicioase pentru fiecare ocazie: printre altele, delicioasele preparate din Bangladesh din copilăria ei, bucate clasice britanice aromate cu condimente şi, bineînţeles, combinaţiile irezistibile ca

  • Confruntarea cofetarilor: Canada

    În noua emisiune a lui Mary Berg, cunoscută şi telespectatorilor TV Paprika, cei mai buni cofetari se întrec în creativitate fără limite, în timp ce noi putem cunoaşte poveştile care îi inspiră, pline de umor şi emoţii. Cele 10 episoade efervescente ale emisiunii de divertisment leagă ţara prin pasiunea pentru coacerea torturilor.

  • Campionatul deserturilor

    În emisiunea distractivă şi captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry şi maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaşti teme prin care aceştia îşi pot etala diferite abilităţi, iar telespectatorii vor putea cunoaşte ştiinţa artei cofetarilor plină de provocări. Concurenţii depun toate eforturile ca să facă faţă celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă p

  • Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie

    Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi reţete delicioase pe care le puteţi prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiţi două feluri de mâncare simultan.

  • Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie

    Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi reţete delicioase pe care le puteţi prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiţi două feluri de mâncare simultan.

  • Gusturi şi arome din bucătăria bunicii, cu Prăjiturela

    În episodul de astăzi, invitata specială este mama Mihaelei, Rodica Matei. Originară din Moldova, dar trăind peste 45 de ani în Ardeal, ea îmbină poveştile şi gusturile a două lumi. La casa de vacanţă din Brusturoasa, Bacău, ea pregăteşte plăcinte cu brânză şi prăjitura Jerbo.

  • Un ochi pe faţă şi unul pe dos

    În serialul nostru, Gerti şi Robi prepară mâncăruri binecunoscute, pe care le transformă în bucate complet noi, printr-un element surpriză. Iată cum se transformă o reţetă veche, cum e ghiveciul, în cremă de ghiveci, sau checul cu gem în tort, fiecare episod oferind patru bucate bazate pe două idei.

  • Lumea lui Chuck

    În frumoasa ţară nordică, Chuck descoperă vulcani, gheizere, izvoare termale şi câmpuri de lavă. Chuck gustă un preparat tradiţional unic, rechin fermentat. El vizitează o fermă cu cea mai fragedă carne de miel. Chuck ajunge şi la serele alimentate cu energie termală şi coace pâine de secară într-un gheizer.

  • Mirodeniile simple ale Nadiyei

    Nadiya Hussain dezvăluie misterele utilizării condimentelor: ne arată în câte moduri, ieftin şi uşor, putem transforma mâncărurile obişnuite în bunătăţi speciale. Folosind doar opt condimente – chimen, turmeric, chili, curry, cardamom, fenicul, scorţişoară şi frunze de dafin – ea pregăteşte mâncăruri delicioase pentru fiecare ocazie: printre altele, delicioasele preparate din Bangladesh din copilăria ei, bucate clasice britanice aromate cu condimente şi, bineînţeles, combinaţiile irezistibile ca

  • Mary Berry - Delicatese simple

    În centrul serialului cu Mary Berry se află asemenea mâncăruri delicioase, care sunt uşor de preparat, şi oferă o atmosferă plăcută. În cele şase episoade antrenante Mary, înfruntând vremea nefavorabilă va descoperi şi va prepara acele mâncăruri ale Marii Britanii şi a altor ţări, care ne sunt cele mai plăcute: Deliciile Parisului, perle ascunse de pe malurile Tamisei, ingrediente tradiţionale de pe bogatele păşuni ale Irlandei, aromele care evocă căldura căminului familial, fructe de mare de pe

  • Mary Berry - Delicatese simple

    În centrul serialului cu Mary Berry se află asemenea mâncăruri delicioase, care sunt uşor de preparat, şi oferă o atmosferă plăcută. În cele şase episoade antrenante Mary, înfruntând vremea nefavorabilă va descoperi şi va prepara acele mâncăruri ale Marii Britanii şi a altor ţări, care ne sunt cele mai plăcute: Deliciile Parisului, perle ascunse de pe malurile Tamisei, ingrediente tradiţionale de pe bogatele păşuni ale Irlandei, aromele care evocă căldura căminului familial, fructe de mare de pe

  • Marketa la piaţă

    Scopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piaţă. Am cutreierat multe pieţe, am discutat cu producători şi vânzători şi peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Marketa Hrubesova va pregăti în fiecare episod, în bucătăria TV Paprika, câteva feluri de mâncare excitante. Desigur, alături de reţetele excelente vor fi prezentate şi de această dată idei şi trucuri utile atât pentru cumpărătorii începători, cât şi pentru cei experiment

  • Un ochi pe faţă şi unul pe dos

    În serialul nostru, Gerti şi Robi prepară mâncăruri binecunoscute, pe care le transformă în bucate complet noi, printr-un element surpriză. Iată cum se transformă o reţetă veche, cum e ghiveciul, în cremă de ghiveci, sau checul cu gem în tort, fiecare episod oferind patru bucate bazate pe două idei.

  • Carlton McCoy: Viaţă de nomad

    De la orăşelele din Delta Mississippiului la străzile aglomerate din Coreea de Sud, din orăşelele africane pe insulele vulcanice, Carlton McCoy ne oferă o serie cu şase episoade, în care explorează lumea într-un mod nou.

  • Cele mai bune reţete cu Hugh

    Filosofia încercată şi testată a lui Hugh Fearnley-Whittingstall este aceea că lucrurile bune vin câte trei, indiferent că e vorba despre cârnaţi, cartofi piure şi fasole, sau prăjitură cu rubarbă, firimituri şi cremă de lapte. Acest serial se prezintă cu un mesaj revigorant de simplu; nu vă complicaţi cu reţete solicitante, când tot ce vă este necesar este un trio de ingrediente complementare excelente care creează masa perfectă.

Sâmbătă

23 noiembrie

  • Jamie: Preparate simple de Crăciun

    În cele două episoade speciale de sărbători, vom afla despre trucurile preparării mâncărurilor pentru petreceri şi a bucatelor tradiţionale pentru masa de Crăciun.

  • Pe gustul lui Margó Bódi

    Maestrul bucătar Róbert Bede ne prezintă, de data aceasta, legăturile dintre gastronomia maghiară şi cultură printr-o călătorie în întreaga ţară. În fiecare episod, împreună cu gazda sa într-un mediu unic şi superb, prepară reţetele oferind telespectatorilor o privire asupra culturii şi modului de viaţă în localitatea respectivă.

  • La piaţă cu Antonio Passarelli

    Scopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piaţă. Am cutreierat multe pieţe, am discutat cu producători şi vânzători şi peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Antonio Passarelli va pregăti în fiecare episod, în bucătăria TV Paprika, câteva feluri de mâncare delicioase şi interesante. Desigur, alături de reţetele excelente vor fi prezentate şi de această dată idei şi trucuri utile atât pentru cumpărătorii începători, cât şi pent

  • Regina ciocolatei

    Kirsten Tibbals, desemnată drept „regina ciocolatei” în serialul MasterChef, este unul dintre cei mai populari patiseri şi ciocolatieri din Australia, care se bucură de recunoaştere mondială. De-a lungul anilor, Kirsten a dezvoltat numeroase metode şi tehnici simple şi uşor de adaptat, prin care creează deserturi fabuloase cu ajutorul unor instrumente disponibile în orice bucătărie. Majoritatea reţetelor necesită un timp de preparare de sub 20 de minute. Iar rezultatul este incredibil!

  • Deserturi Magice cu Prăjiturela

    "Deserturi Magice cu Prăjiturela" este noua emisiune marca TV Paprika care te va purta într-o călătorie gustativă incitantă, ghidată de pasiunea Mihaelei Sava, cunoscută drept Prăjiturela. Fiecare episod ne va purta într-un univers magic al aromelor şi gusturilor. Prăjiturela ne va dezvălui reţete de deserturi tradiţionale, moştenite de la mama sau de la bunici, dar şi inovaţii surprinzătoare, aducând în prim-plan combinaţii neaşteptate de ingrediente, pentru deserturi savuroase, colorate şi uşo

  • Campionatul deserturilor: Suedia

    În emisiunea distractivă şi captivantă bazată pe modelul britanic, căutăm cel mai bun cofetar amator al Suediei. Cofetarii entuziaşti sunt supuşi de către juriu unor sarcini diverse, prin care îşi pot demonstra diferitele abilităţi, iar spectatorii pot afla despre marea ştiinţă, plină de provocări, din spatele artei patiseriei. După ce a degustat şi comentat prăjiturile pregătite, juriul decide cine este cel mai bun cofetar amator al săptămânii şi cine trebuie să plece acasă. Iar ultimii trei co

  • Campionatul deserturilor: Suedia

    În emisiunea distractivă şi captivantă bazată pe modelul britanic, căutăm cel mai bun cofetar amator al Suediei. Cofetarii entuziaşti sunt supuşi de către juriu unor sarcini diverse, prin care îşi pot demonstra diferitele abilităţi, iar spectatorii pot afla despre marea ştiinţă, plină de provocări, din spatele artei patiseriei. După ce a degustat şi comentat prăjiturile pregătite, juriul decide cine este cel mai bun cofetar amator al săptămânii şi cine trebuie să plece acasă. Iar ultimii trei co

  • De la un anotimp la altul

    Noua emisiune culinară prezentată de Dóra Havas se concentrează pe sezonalitate: de la sezon la sezon, prezintă fiecare legumă sau fruct în detaliu, putem afla când cresc şi ce efect are asupra organismului nostru consumul legumelor sau fructelor respective. După aceea, ne dă şi idei despre cum să le preparăm, astfel încât să nu avem doar teoretic ingrediente de sezon, ci să îmbogăţim şi telespectatorii cu multe reţete utile.

  • Reţetele fericirii cu Marketa şi Honza

    Markéta Hrubešová, populara gazdă de emisiune a TV Paprika, vă va găti de data aceasta alături de celebrul bucătar din Praga, Jan Kvasnicka. Într-o atmosferă senină, degajată, cei doi vor prezenta telespectatorilor bucate extrem de gustoase, condimentate cu discuţii plăcute, pe care oricine le poate prepara uşor în bucătăria de acasă. Markéta şi Jan vor invita şi celebrităţi în bucătăria lor, deoarece e un fapt binecunoscut: e foarte bine să găteşti, dar cea mai mare bucurie să găteşti împreună

  • Delicatese franţuzeşti cu Justine

    Însoţiţi-o pe Justine în această călătorie încântătoare prin sudul pitoresc al Franţei. Ea începe cu un preparat clasic, vită bourguignon. Apoi ajunge la renumitul ciocolatier Olivier Vidal şi încheie episodul făcând melci de ciocolată.

  • Silvia: Bucătăria italiană

    Puţine lucruri sunt mai liniştitoare decât un bol de paste calde. În acest episod, Silvia ne prezintă reţetele ei preferate cu paste, direct din carneţelul bunicii, preparate care amintesc de o îmbrăţişare.

  • Arome italiene cu David Rocco

    David se întoarce în preaiubita sa Italie, în oraşe pe care nu le-a vizitat încă. Milano, Verona, Veneţia, Cinque Terre, Bologna şi capitala Italiei, Roma sunt personajele principale ale serialului. Haideţi să descoperim împreună cu David aceste locuri faimoase, în care oamenii şi poveştile lor se leagă strâns de arta, muzica şi gusturile oraşelor. De la oraşul cosmopolit şi vioi Milano prin vechile canale veneţiene până la oraşul etern al Romei, vom afla ingredientele unei Dolce Vita: mâncăruri

  • Pe gustul lui Margó Bódi

    Maestrul bucătar Róbert Bede ne prezintă, de data aceasta, legăturile dintre gastronomia maghiară şi cultură printr-o călătorie în întreaga ţară. În fiecare episod, împreună cu gazda sa într-un mediu unic şi superb, prepară reţetele oferind telespectatorilor o privire asupra culturii şi modului de viaţă în localitatea respectivă.

  • Savoarea vieţii la ţară

    Mulţi dintre noi visează să ne mutăm în mediul rural, să ne cultivăm propriile legume, să creştem animale şi să petrecem mai mult timp în natură. Este exact ceea ce a făcut fostul bucătar londonez Julius Roberts. În serialul plin de căldură, putem urmări prima sa vară fantastică pe idilica moşie din Dorset.

  • Jamie Oliver: 5 ingrediente mediteraneene

    Jamie are o metodă genială pentru a obţine pui cu pieliţă foarte crocantă şi vă arată cum să faceţi o plăcintă simplă, două preparate ideale pentru când vreţi să faceţi repede ceva gustos de mâncare. Urmează sfaturi de la tatăl bucăriei spaniole, José Pizarro, care creează combinaţii delicioase folosind doar cinci ingrediente banale.

  • Jamie: Preparate simple de Crăciun

    În cele două episoade speciale de sărbători, vom afla despre trucurile preparării mâncărurilor pentru petreceri şi a bucatelor tradiţionale pentru masa de Crăciun.

  • Reţetele fericirii cu Marketa şi Honza

    Markéta Hrubešová, populara gazdă de emisiune a TV Paprika, vă va găti de data aceasta alături de celebrul bucătar din Praga, Jan Kvasnicka. Într-o atmosferă senină, degajată, cei doi vor prezenta telespectatorilor bucate extrem de gustoase, condimentate cu discuţii plăcute, pe care oricine le poate prepara uşor în bucătăria de acasă. Markéta şi Jan vor invita şi celebrităţi în bucătăria lor, deoarece e un fapt binecunoscut: e foarte bine să găteşti, dar cea mai mare bucurie să găteşti împreună

  • De la un anotimp la altul

    Noua emisiune culinară prezentată de Dóra Havas se concentrează pe sezonalitate: de la sezon la sezon, prezintă fiecare legumă sau fruct în detaliu, putem afla când cresc şi ce efect are asupra organismului nostru consumul legumelor sau fructelor respective. După aceea, ne dă şi idei despre cum să le preparăm, astfel încât să nu avem doar teoretic ingrediente de sezon, ci să îmbogăţim şi telespectatorii cu multe reţete utile.

  • Regina ciocolatei

    Kirsten Tibbals, desemnată drept „regina ciocolatei” în serialul MasterChef, este unul dintre cei mai populari patiseri şi ciocolatieri din Australia, care se bucură de recunoaştere mondială. De-a lungul anilor, Kirsten a dezvoltat numeroase metode şi tehnici simple şi uşor de adaptat, prin care creează deserturi fabuloase cu ajutorul unor instrumente disponibile în orice bucătărie. Majoritatea reţetelor necesită un timp de preparare de sub 20 de minute. Iar rezultatul este incredibil!

  • Deserturi Magice cu Prăjiturela

    "Deserturi Magice cu Prăjiturela" este noua emisiune marca TV Paprika care te va purta într-o călătorie gustativă incitantă, ghidată de pasiunea Mihaelei Sava, cunoscută drept Prăjiturela. Fiecare episod ne va purta într-un univers magic al aromelor şi gusturilor. Prăjiturela ne va dezvălui reţete de deserturi tradiţionale, moştenite de la mama sau de la bunici, dar şi inovaţii surprinzătoare, aducând în prim-plan combinaţii neaşteptate de ingrediente, pentru deserturi savuroase, colorate şi uşo

  • Campionatul deserturilor: Suedia

    În emisiunea distractivă şi captivantă bazată pe modelul britanic, căutăm cel mai bun cofetar amator al Suediei. Cofetarii entuziaşti sunt supuşi de către juriu unor sarcini diverse, prin care îşi pot demonstra diferitele abilităţi, iar spectatorii pot afla despre marea ştiinţă, plină de provocări, din spatele artei patiseriei. După ce a degustat şi comentat prăjiturile pregătite, juriul decide cine este cel mai bun cofetar amator al săptămânii şi cine trebuie să plece acasă. Iar ultimii trei co

  • Campionatul deserturilor: Suedia

    În emisiunea distractivă şi captivantă bazată pe modelul britanic, căutăm cel mai bun cofetar amator al Suediei. Cofetarii entuziaşti sunt supuşi de către juriu unor sarcini diverse, prin care îşi pot demonstra diferitele abilităţi, iar spectatorii pot afla despre marea ştiinţă, plină de provocări, din spatele artei patiseriei. După ce a degustat şi comentat prăjiturile pregătite, juriul decide cine este cel mai bun cofetar amator al săptămânii şi cine trebuie să plece acasă. Iar ultimii trei co

  • De la un anotimp la altul

    Noua emisiune culinară prezentată de Dóra Havas se concentrează pe sezonalitate: de la sezon la sezon, prezintă fiecare legumă sau fruct în detaliu, putem afla când cresc şi ce efect are asupra organismului nostru consumul legumelor sau fructelor respective. După aceea, ne dă şi idei despre cum să le preparăm, astfel încât să nu avem doar teoretic ingrediente de sezon, ci să îmbogăţim şi telespectatorii cu multe reţete utile.

  • Reţetele fericirii cu Marketa şi Honza

    Markéta Hrubešová, populara gazdă de emisiune a TV Paprika, vă va găti de data aceasta alături de celebrul bucătar din Praga, Jan Kvasnicka. Într-o atmosferă senină, degajată, cei doi vor prezenta telespectatorilor bucate extrem de gustoase, condimentate cu discuţii plăcute, pe care oricine le poate prepara uşor în bucătăria de acasă. Markéta şi Jan vor invita şi celebrităţi în bucătăria lor, deoarece e un fapt binecunoscut: e foarte bine să găteşti, dar cea mai mare bucurie să găteşti împreună

  • La drum cu Gordon, Gino şi Fred

    Gordon, Gino şi Fred îşi pregătesc bagajele, urcă în rulotă şi pornesc în Europa. Fiecare episod îi călăuzeşte pe telespectatori prin ţara natală a unuia dintre ei, unde vor pregăti un ospăţ special. Aventurile extraordinare sunt marcate şi de opriri nedorite, cauzate nu numai de rulotă, în timp ce ei se întrec în găsirea celor mai bune ingrediente în locurile cele mai spectaculoase. Serialul începe în Italia, unde Gordon şi Fred îşi unesc forţele ca să-l ajute pe Gino să pregătească un festin c

  • Delicatese franţuzeşti cu Justine

    Însoţiţi-o pe Justine în această călătorie încântătoare prin sudul pitoresc al Franţei. Ea începe cu un preparat clasic, vită bourguignon. Apoi ajunge la renumitul ciocolatier Olivier Vidal şi încheie episodul făcând melci de ciocolată.

  • Florida lui Jimmy

    Jimmy începe aventura în Florida în Pensacola, unde explorează bucatele oraşului alături de bucătarul Blake şi descoperă arahidele fierte. Apoi ajunge în Panama City Beach, unde se întâlneşte cu campionul la desfăcut stridii, Honor Allen, pe care nu-l poate învinge. Apoi încearcă să facă gogoşi la o gogoşerie de familie.

  • Jamie: Preparate simple de Crăciun

    În cele două episoade speciale de sărbători, vom afla despre trucurile preparării mâncărurilor pentru petreceri şi a bucatelor tradiţionale pentru masa de Crăciun.

  • Savoarea vieţii la ţară

    Mulţi dintre noi visează să ne mutăm în mediul rural, să ne cultivăm propriile legume, să creştem animale şi să petrecem mai mult timp în natură. Este exact ceea ce a făcut fostul bucătar londonez Julius Roberts. În serialul plin de căldură, putem urmări prima sa vară fantastică pe idilica moşie din Dorset.

  • Jamie Oliver: 5 ingrediente mediteraneene

    Jamie are o metodă genială pentru a obţine pui cu pieliţă foarte crocantă şi vă arată cum să faceţi o plăcintă simplă, două preparate ideale pentru când vreţi să faceţi repede ceva gustos de mâncare. Urmează sfaturi de la tatăl bucăriei spaniole, José Pizarro, care creează combinaţii delicioase folosind doar cinci ingrediente banale.

  • Pe gustul lui Margó Bódi

    Maestrul bucătar Róbert Bede ne prezintă, de data aceasta, legăturile dintre gastronomia maghiară şi cultură printr-o călătorie în întreaga ţară. În fiecare episod, împreună cu gazda sa într-un mediu unic şi superb, prepară reţetele oferind telespectatorilor o privire asupra culturii şi modului de viaţă în localitatea respectivă.

  • Regina ciocolatei

    Kirsten Tibbals, desemnată drept „regina ciocolatei” în serialul MasterChef, este unul dintre cei mai populari patiseri şi ciocolatieri din Australia, care se bucură de recunoaştere mondială. De-a lungul anilor, Kirsten a dezvoltat numeroase metode şi tehnici simple şi uşor de adaptat, prin care creează deserturi fabuloase cu ajutorul unor instrumente disponibile în orice bucătărie. Majoritatea reţetelor necesită un timp de preparare de sub 20 de minute. Iar rezultatul este incredibil!

  • La piaţă cu Antonio Passarelli

    Scopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piaţă. Am cutreierat multe pieţe, am discutat cu producători şi vânzători şi peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Antonio Passarelli va pregăti în fiecare episod, în bucătăria TV Paprika, câteva feluri de mâncare delicioase şi interesante. Desigur, alături de reţetele excelente vor fi prezentate şi de această dată idei şi trucuri utile atât pentru cumpărătorii începători, cât şi pent

  • La drum cu Gordon, Gino şi Fred

    Gordon, Gino şi Fred îşi pregătesc bagajele, urcă în rulotă şi pornesc în Europa. Fiecare episod îi călăuzeşte pe telespectatori prin ţara natală a unuia dintre ei, unde vor pregăti un ospăţ special. Aventurile extraordinare sunt marcate şi de opriri nedorite, cauzate nu numai de rulotă, în timp ce ei se întrec în găsirea celor mai bune ingrediente în locurile cele mai spectaculoase. Serialul începe în Italia, unde Gordon şi Fred îşi unesc forţele ca să-l ajute pe Gino să pregătească un festin c

  • Florida lui Jimmy

    Jimmy începe aventura în Florida în Pensacola, unde explorează bucatele oraşului alături de bucătarul Blake şi descoperă arahidele fierte. Apoi ajunge în Panama City Beach, unde se întâlneşte cu campionul la desfăcut stridii, Honor Allen, pe care nu-l poate învinge. Apoi încearcă să facă gogoşi la o gogoşerie de familie.

  • Savoarea vieţii la ţară

    Mulţi dintre noi visează să ne mutăm în mediul rural, să ne cultivăm propriile legume, să creştem animale şi să petrecem mai mult timp în natură. Este exact ceea ce a făcut fostul bucătar londonez Julius Roberts. În serialul plin de căldură, putem urmări prima sa vară fantastică pe idilica moşie din Dorset.

  • Jamie Oliver: 5 ingrediente mediteraneene

    Jamie are o metodă genială pentru a obţine pui cu pieliţă foarte crocantă şi vă arată cum să faceţi o plăcintă simplă, două preparate ideale pentru când vreţi să faceţi repede ceva gustos de mâncare. Urmează sfaturi de la tatăl bucăriei spaniole, José Pizarro, care creează combinaţii delicioase folosind doar cinci ingrediente banale.

Duminică

24 noiembrie

  • Jamie: Preparate simple de Crăciun

    În cele două episoade speciale de sărbători, vom afla despre trucurile preparării mâncărurilor pentru petreceri şi a bucatelor tradiţionale pentru masa de Crăciun.

  • Pe gustul lui Margó Bódi

    Maestrul bucătar Róbert Bede ne prezintă, de data aceasta, legăturile dintre gastronomia maghiară şi cultură printr-o călătorie în întreaga ţară. În fiecare episod, împreună cu gazda sa într-un mediu unic şi superb, prepară reţetele oferind telespectatorilor o privire asupra culturii şi modului de viaţă în localitatea respectivă.

  • La piaţă cu Antonio Passarelli

    Scopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piaţă. Am cutreierat multe pieţe, am discutat cu producători şi vânzători şi peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Antonio Passarelli va pregăti în fiecare episod, în bucătăria TV Paprika, câteva feluri de mâncare delicioase şi interesante. Desigur, alături de reţetele excelente vor fi prezentate şi de această dată idei şi trucuri utile atât pentru cumpărătorii începători, cât şi pent

  • Regina ciocolatei

    Kirsten Tibbals, desemnată drept „regina ciocolatei” în serialul MasterChef, este unul dintre cei mai populari patiseri şi ciocolatieri din Australia, care se bucură de recunoaştere mondială. De-a lungul anilor, Kirsten a dezvoltat numeroase metode şi tehnici simple şi uşor de adaptat, prin care creează deserturi fabuloase cu ajutorul unor instrumente disponibile în orice bucătărie. Majoritatea reţetelor necesită un timp de preparare de sub 20 de minute. Iar rezultatul este incredibil!

  • Deserturi Magice cu Prăjiturela

    "Deserturi Magice cu Prăjiturela" este noua emisiune marca TV Paprika care te va purta într-o călătorie gustativă incitantă, ghidată de pasiunea Mihaelei Sava, cunoscută drept Prăjiturela. Fiecare episod ne va purta într-un univers magic al aromelor şi gusturilor. Prăjiturela ne va dezvălui reţete de deserturi tradiţionale, moştenite de la mama sau de la bunici, dar şi inovaţii surprinzătoare, aducând în prim-plan combinaţii neaşteptate de ingrediente, pentru deserturi savuroase, colorate şi uşo

  • Campionatul deserturilor: Suedia

    În emisiunea distractivă şi captivantă bazată pe modelul britanic, căutăm cel mai bun cofetar amator al Suediei. Cofetarii entuziaşti sunt supuşi de către juriu unor sarcini diverse, prin care îşi pot demonstra diferitele abilităţi, iar spectatorii pot afla despre marea ştiinţă, plină de provocări, din spatele artei patiseriei. După ce a degustat şi comentat prăjiturile pregătite, juriul decide cine este cel mai bun cofetar amator al săptămânii şi cine trebuie să plece acasă. Iar ultimii trei co

  • Campionatul deserturilor: Suedia

    În emisiunea distractivă şi captivantă bazată pe modelul britanic, căutăm cel mai bun cofetar amator al Suediei. Cofetarii entuziaşti sunt supuşi de către juriu unor sarcini diverse, prin care îşi pot demonstra diferitele abilităţi, iar spectatorii pot afla despre marea ştiinţă, plină de provocări, din spatele artei patiseriei. După ce a degustat şi comentat prăjiturile pregătite, juriul decide cine este cel mai bun cofetar amator al săptămânii şi cine trebuie să plece acasă. Iar ultimii trei co

  • De la un anotimp la altul

    Noua emisiune culinară prezentată de Dóra Havas se concentrează pe sezonalitate: de la sezon la sezon, prezintă fiecare legumă sau fruct în detaliu, putem afla când cresc şi ce efect are asupra organismului nostru consumul legumelor sau fructelor respective. După aceea, ne dă şi idei despre cum să le preparăm, astfel încât să nu avem doar teoretic ingrediente de sezon, ci să îmbogăţim şi telespectatorii cu multe reţete utile.

  • Reţetele fericirii cu Marketa şi Honza

    Markéta Hrubešová, populara gazdă de emisiune a TV Paprika, vă va găti de data aceasta alături de celebrul bucătar din Praga, Jan Kvasnicka. Într-o atmosferă senină, degajată, cei doi vor prezenta telespectatorilor bucate extrem de gustoase, condimentate cu discuţii plăcute, pe care oricine le poate prepara uşor în bucătăria de acasă. Markéta şi Jan vor invita şi celebrităţi în bucătăria lor, deoarece e un fapt binecunoscut: e foarte bine să găteşti, dar cea mai mare bucurie să găteşti împreună

  • Delicatese franţuzeşti cu Justine

    Însoţiţi-o pe Justine în această călătorie încântătoare prin sudul pitoresc al Franţei. Ea începe cu un preparat clasic, vită bourguignon. Apoi ajunge la renumitul ciocolatier Olivier Vidal şi încheie episodul făcând melci de ciocolată.

  • La drum cu Gordon, Gino şi Fred

    Gordon, Gino şi Fred îşi pregătesc bagajele, urcă în rulotă şi pornesc în Europa. Fiecare episod îi călăuzeşte pe telespectatori prin ţara natală a unuia dintre ei, unde vor pregăti un ospăţ special. Aventurile extraordinare sunt marcate şi de opriri nedorite, cauzate nu numai de rulotă, în timp ce ei se întrec în găsirea celor mai bune ingrediente în locurile cele mai spectaculoase. Serialul începe în Italia, unde Gordon şi Fred îşi unesc forţele ca să-l ajute pe Gino să pregătească un festin c

  • Savoarea vieţii la ţară

    Mulţi dintre noi visează să ne mutăm în mediul rural, să ne cultivăm propriile legume, să creştem animale şi să petrecem mai mult timp în natură. Este exact ceea ce a făcut fostul bucătar londonez Julius Roberts. În serialul plin de căldură, putem urmări prima sa vară fantastică pe idilica moşie din Dorset.

  • Jamie Oliver: 5 ingrediente mediteraneene

    Jamie are o metodă genială pentru a obţine pui cu pieliţă foarte crocantă şi vă arată cum să faceţi o plăcintă simplă, două preparate ideale pentru când vreţi să faceţi repede ceva gustos de mâncare. Urmează sfaturi de la tatăl bucăriei spaniole, José Pizarro, care creează combinaţii delicioase folosind doar cinci ingrediente banale.

  • Jamie: Preparate simple de Crăciun

    În cele două episoade speciale de sărbători, vom afla despre trucurile preparării mâncărurilor pentru petreceri şi a bucatelor tradiţionale pentru masa de Crăciun.

  • Reţetele fericirii cu Marketa şi Honza

    Markéta Hrubešová, populara gazdă de emisiune a TV Paprika, vă va găti de data aceasta alături de celebrul bucătar din Praga, Jan Kvasnicka. Într-o atmosferă senină, degajată, cei doi vor prezenta telespectatorilor bucate extrem de gustoase, condimentate cu discuţii plăcute, pe care oricine le poate prepara uşor în bucătăria de acasă. Markéta şi Jan vor invita şi celebrităţi în bucătăria lor, deoarece e un fapt binecunoscut: e foarte bine să găteşti, dar cea mai mare bucurie să găteşti împreună

  • De la un anotimp la altul

    Noua emisiune culinară prezentată de Dóra Havas se concentrează pe sezonalitate: de la sezon la sezon, prezintă fiecare legumă sau fruct în detaliu, putem afla când cresc şi ce efect are asupra organismului nostru consumul legumelor sau fructelor respective. După aceea, ne dă şi idei despre cum să le preparăm, astfel încât să nu avem doar teoretic ingrediente de sezon, ci să îmbogăţim şi telespectatorii cu multe reţete utile.

  • Regina ciocolatei

    Kirsten Tibbals, desemnată drept „regina ciocolatei” în serialul MasterChef, este unul dintre cei mai populari patiseri şi ciocolatieri din Australia, care se bucură de recunoaştere mondială. De-a lungul anilor, Kirsten a dezvoltat numeroase metode şi tehnici simple şi uşor de adaptat, prin care creează deserturi fabuloase cu ajutorul unor instrumente disponibile în orice bucătărie. Majoritatea reţetelor necesită un timp de preparare de sub 20 de minute. Iar rezultatul este incredibil!

  • Deserturi Magice cu Prăjiturela

    "Deserturi Magice cu Prăjiturela" este noua emisiune marca TV Paprika care te va purta într-o călătorie gustativă incitantă, ghidată de pasiunea Mihaelei Sava, cunoscută drept Prăjiturela. Fiecare episod ne va purta într-un univers magic al aromelor şi gusturilor. Prăjiturela ne va dezvălui reţete de deserturi tradiţionale, moştenite de la mama sau de la bunici, dar şi inovaţii surprinzătoare, aducând în prim-plan combinaţii neaşteptate de ingrediente, pentru deserturi savuroase, colorate şi uşo

  • Campionatul deserturilor: Suedia

    În emisiunea distractivă şi captivantă bazată pe modelul britanic, căutăm cel mai bun cofetar amator al Suediei. Cofetarii entuziaşti sunt supuşi de către juriu unor sarcini diverse, prin care îşi pot demonstra diferitele abilităţi, iar spectatorii pot afla despre marea ştiinţă, plină de provocări, din spatele artei patiseriei. După ce a degustat şi comentat prăjiturile pregătite, juriul decide cine este cel mai bun cofetar amator al săptămânii şi cine trebuie să plece acasă. Iar ultimii trei co

  • Campionatul deserturilor: Suedia

    În emisiunea distractivă şi captivantă bazată pe modelul britanic, căutăm cel mai bun cofetar amator al Suediei. Cofetarii entuziaşti sunt supuşi de către juriu unor sarcini diverse, prin care îşi pot demonstra diferitele abilităţi, iar spectatorii pot afla despre marea ştiinţă, plină de provocări, din spatele artei patiseriei. După ce a degustat şi comentat prăjiturile pregătite, juriul decide cine este cel mai bun cofetar amator al săptămânii şi cine trebuie să plece acasă. Iar ultimii trei co

  • De la un anotimp la altul

    Noua emisiune culinară prezentată de Dóra Havas se concentrează pe sezonalitate: de la sezon la sezon, prezintă fiecare legumă sau fruct în detaliu, putem afla când cresc şi ce efect are asupra organismului nostru consumul legumelor sau fructelor respective. După aceea, ne dă şi idei despre cum să le preparăm, astfel încât să nu avem doar teoretic ingrediente de sezon, ci să îmbogăţim şi telespectatorii cu multe reţete utile.

  • Reţetele fericirii cu Marketa şi Honza

    Markéta Hrubešová, populara gazdă de emisiune a TV Paprika, vă va găti de data aceasta alături de celebrul bucătar din Praga, Jan Kvasnicka. Într-o atmosferă senină, degajată, cei doi vor prezenta telespectatorilor bucate extrem de gustoase, condimentate cu discuţii plăcute, pe care oricine le poate prepara uşor în bucătăria de acasă. Markéta şi Jan vor invita şi celebrităţi în bucătăria lor, deoarece e un fapt binecunoscut: e foarte bine să găteşti, dar cea mai mare bucurie să găteşti împreună

  • La drum cu Gordon, Gino şi Fred

    Gordon, Gino şi Fred îşi pregătesc bagajele, urcă în rulotă şi pornesc în Europa. Fiecare episod îi călăuzeşte pe telespectatori prin ţara natală a unuia dintre ei, unde vor pregăti un ospăţ special. Aventurile extraordinare sunt marcate şi de opriri nedorite, cauzate nu numai de rulotă, în timp ce ei se întrec în găsirea celor mai bune ingrediente în locurile cele mai spectaculoase. Serialul începe în Italia, unde Gordon şi Fred îşi unesc forţele ca să-l ajute pe Gino să pregătească un festin c

  • Delicatese franţuzeşti cu Justine

    Însoţiţi-o pe Justine în această călătorie încântătoare prin sudul pitoresc al Franţei. Ea începe cu un preparat clasic, vită bourguignon. Apoi ajunge la renumitul ciocolatier Olivier Vidal şi încheie episodul făcând melci de ciocolată.

  • Florida lui Jimmy

    Jimmy începe aventura în Florida în Pensacola, unde explorează bucatele oraşului alături de bucătarul Blake şi descoperă arahidele fierte. Apoi ajunge în Panama City Beach, unde se întâlneşte cu campionul la desfăcut stridii, Honor Allen, pe care nu-l poate învinge. Apoi încearcă să facă gogoşi la o gogoşerie de familie.

  • Jamie: Preparate simple de Crăciun

    În cele două episoade speciale de sărbători, vom afla despre trucurile preparării mâncărurilor pentru petreceri şi a bucatelor tradiţionale pentru masa de Crăciun.

  • Savoarea vieţii la ţară

    Mulţi dintre noi visează să ne mutăm în mediul rural, să ne cultivăm propriile legume, să creştem animale şi să petrecem mai mult timp în natură. Este exact ceea ce a făcut fostul bucătar londonez Julius Roberts. În serialul plin de căldură, putem urmări prima sa vară fantastică pe idilica moşie din Dorset.

  • Jamie Oliver: 5 ingrediente mediteraneene

    Jamie are o metodă genială pentru a obţine pui cu pieliţă foarte crocantă şi vă arată cum să faceţi o plăcintă simplă, două preparate ideale pentru când vreţi să faceţi repede ceva gustos de mâncare. Urmează sfaturi de la tatăl bucăriei spaniole, José Pizarro, care creează combinaţii delicioase folosind doar cinci ingrediente banale.

  • Regina ciocolatei

    Kirsten Tibbals, desemnată drept „regina ciocolatei” în serialul MasterChef, este unul dintre cei mai populari patiseri şi ciocolatieri din Australia, care se bucură de recunoaştere mondială. De-a lungul anilor, Kirsten a dezvoltat numeroase metode şi tehnici simple şi uşor de adaptat, prin care creează deserturi fabuloase cu ajutorul unor instrumente disponibile în orice bucătărie. Majoritatea reţetelor necesită un timp de preparare de sub 20 de minute. Iar rezultatul este incredibil!

  • La piaţă cu Antonio Passarelli

    Scopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piaţă. Am cutreierat multe pieţe, am discutat cu producători şi vânzători şi peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Antonio Passarelli va pregăti în fiecare episod, în bucătăria TV Paprika, câteva feluri de mâncare delicioase şi interesante. Desigur, alături de reţetele excelente vor fi prezentate şi de această dată idei şi trucuri utile atât pentru cumpărătorii începători, cât şi pent

  • La drum cu Gordon, Gino şi Fred

    Gordon, Gino şi Fred îşi pregătesc bagajele, urcă în rulotă şi pornesc în Europa. Fiecare episod îi călăuzeşte pe telespectatori prin ţara natală a unuia dintre ei, unde vor pregăti un ospăţ special. Aventurile extraordinare sunt marcate şi de opriri nedorite, cauzate nu numai de rulotă, în timp ce ei se întrec în găsirea celor mai bune ingrediente în locurile cele mai spectaculoase. Serialul începe în Italia, unde Gordon şi Fred îşi unesc forţele ca să-l ajute pe Gino să pregătească un festin c

  • Florida lui Jimmy

    Jimmy începe aventura în Florida în Pensacola, unde explorează bucatele oraşului alături de bucătarul Blake şi descoperă arahidele fierte. Apoi ajunge în Panama City Beach, unde se întâlneşte cu campionul la desfăcut stridii, Honor Allen, pe care nu-l poate învinge. Apoi încearcă să facă gogoşi la o gogoşerie de familie.

  • Savoarea vieţii la ţară

    Mulţi dintre noi visează să ne mutăm în mediul rural, să ne cultivăm propriile legume, să creştem animale şi să petrecem mai mult timp în natură. Este exact ceea ce a făcut fostul bucătar londonez Julius Roberts. În serialul plin de căldură, putem urmări prima sa vară fantastică pe idilica moşie din Dorset.

  • Un ochi pe faţă şi unul pe dos

    În serialul nostru, Gerti şi Robi prepară mâncăruri binecunoscute, pe care le transformă în bucate complet noi, printr-un element surpriză. Iată cum se transformă o reţetă veche, cum e ghiveciul, în cremă de ghiveci, sau checul cu gem în tort, fiecare episod oferind patru bucate bazate pe două idei.

  • Crăciunul motocicliştilor

    Serialul caută răspuns la întrebarea: cum putem uşura ospăţul de Crăciun cu prietenii şi familia, şi ne oferă sugestii simpatice şi modalităţi de simplificare prin care putem reduce timpul petrecut în bucătărie. În fiecare episod, Si şi Dave sunt însoţiţi de celebrităţi, cu care îşi amintesc de Crăciunuri din trecut şi prepară împreună reţetele. Cercetează diferitele tradiţii de Crăciun din Marea Britanie, în timp ce ne atrag atenţia asupra ingredientelor principale ale acestei sărbători.

Luni

25 noiembrie

  • Gusturi şi arome din bucătăria bunicii, cu Prăjiturela

    În episodul de astăzi, invitata specială este mama Mihaelei, Rodica Matei. Originară din Moldova, dar trăind peste 45 de ani în Ardeal, ea îmbină poveştile şi gusturile a două lumi. La casa de vacanţă din Brusturoasa, Bacău, ea pregăteşte plăcinte cu brânză şi prăjitura Jerbo.

  • Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie

    Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi reţete delicioase pe care le puteţi prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiţi două feluri de mâncare simultan.

  • Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie

    Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi reţete delicioase pe care le puteţi prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiţi două feluri de mâncare simultan.

  • Mary Berry - Delicatese simple

    În centrul serialului cu Mary Berry se află asemenea mâncăruri delicioase, care sunt uşor de preparat, şi oferă o atmosferă plăcută. În cele şase episoade antrenante Mary, înfruntând vremea nefavorabilă va descoperi şi va prepara acele mâncăruri ale Marii Britanii şi a altor ţări, care ne sunt cele mai plăcute: Deliciile Parisului, perle ascunse de pe malurile Tamisei, ingrediente tradiţionale de pe bogatele păşuni ale Irlandei, aromele care evocă căldura căminului familial, fructe de mare de pe

  • Mary Berry - Delicatese simple

    În centrul serialului cu Mary Berry se află asemenea mâncăruri delicioase, care sunt uşor de preparat, şi oferă o atmosferă plăcută. În cele şase episoade antrenante Mary, înfruntând vremea nefavorabilă va descoperi şi va prepara acele mâncăruri ale Marii Britanii şi a altor ţări, care ne sunt cele mai plăcute: Deliciile Parisului, perle ascunse de pe malurile Tamisei, ingrediente tradiţionale de pe bogatele păşuni ale Irlandei, aromele care evocă căldura căminului familial, fructe de mare de pe

  • Lumea lui Chuck

    În frumoasa ţară nordică, Chuck descoperă vulcani, gheizere, izvoare termale şi câmpuri de lavă. Chuck gustă un preparat tradiţional unic, rechin fermentat. El vizitează o fermă cu cea mai fragedă carne de miel. Chuck ajunge şi la serele alimentate cu energie termală şi coace pâine de secară într-un gheizer.

  • Mirodeniile simple ale Nadiyei

    Nadiya Hussain dezvăluie misterele utilizării condimentelor: ne arată în câte moduri, ieftin şi uşor, putem transforma mâncărurile obişnuite în bunătăţi speciale. Folosind doar opt condimente – chimen, turmeric, chili, curry, cardamom, fenicul, scorţişoară şi frunze de dafin – ea pregăteşte mâncăruri delicioase pentru fiecare ocazie: printre altele, delicioasele preparate din Bangladesh din copilăria ei, bucate clasice britanice aromate cu condimente şi, bineînţeles, combinaţiile irezistibile ca

  • Crăciunul motocicliştilor

    Serialul caută răspuns la întrebarea: cum putem uşura ospăţul de Crăciun cu prietenii şi familia, şi ne oferă sugestii simpatice şi modalităţi de simplificare prin care putem reduce timpul petrecut în bucătărie. În fiecare episod, Si şi Dave sunt însoţiţi de celebrităţi, cu care îşi amintesc de Crăciunuri din trecut şi prepară împreună reţetele. Cercetează diferitele tradiţii de Crăciun din Marea Britanie, în timp ce ne atrag atenţia asupra ingredientelor principale ale acestei sărbători.

  • Dora la piaţă

    Scopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piaţă. Am cutreierat multe pieţe, am discutat cu producători şi vânzători şi peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Havas Dóra va pregăti în fiecare episod, în bucătăria TV Paprika, câteva feluri de mâncare excitante. Desigur, alături de reţetele excelente vor fi prezentate şi de această dată idei şi trucuri utile atât pentru cumpărătorii începători, cât şi pentru cei experimentaţi.

  • Confruntarea cofetarilor: Canada

    În noua emisiune a lui Mary Berg, cunoscută şi telespectatorilor TV Paprika, cei mai buni cofetari se întrec în creativitate fără limite, în timp ce noi putem cunoaşte poveştile care îi inspiră, pline de umor şi emoţii. Cele 10 episoade efervescente ale emisiunii de divertisment leagă ţara prin pasiunea pentru coacerea torturilor.

  • Campionatul deserturilor

    În emisiunea distractivă şi captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry şi maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaşti teme prin care aceştia îşi pot etala diferite abilităţi, iar telespectatorii vor putea cunoaşte ştiinţa artei cofetarilor plină de provocări. Concurenţii depun toate eforturile ca să facă faţă celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă p

  • Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie

    Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi reţete delicioase pe care le puteţi prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiţi două feluri de mâncare simultan.

  • Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie

    Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi reţete delicioase pe care le puteţi prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiţi două feluri de mâncare simultan.

  • Marketa la piaţă

    Scopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piaţă. Am cutreierat multe pieţe, am discutat cu producători şi vânzători şi peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Marketa Hrubesova va pregăti în fiecare episod, în bucătăria TV Paprika, câteva feluri de mâncare excitante. Desigur, alături de reţetele excelente vor fi prezentate şi de această dată idei şi trucuri utile atât pentru cumpărătorii începători, cât şi pentru cei experiment

  • Dora la piaţă

    Scopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piaţă. Am cutreierat multe pieţe, am discutat cu producători şi vânzători şi peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Havas Dóra va pregăti în fiecare episod, în bucătăria TV Paprika, câteva feluri de mâncare excitante. Desigur, alături de reţetele excelente vor fi prezentate şi de această dată idei şi trucuri utile atât pentru cumpărătorii începători, cât şi pentru cei experimentaţi.

  • Gusturi şi arome din bucătăria bunicii, cu Prăjiturela

    În episodul de astăzi, invitata specială este mama Mihaelei, Rodica Matei. Originară din Moldova, dar trăind peste 45 de ani în Ardeal, ea îmbină poveştile şi gusturile a două lumi. La casa de vacanţă din Brusturoasa, Bacău, ea pregăteşte plăcinte cu brânză şi prăjitura Jerbo.

  • Crăciunul motocicliştilor

    Serialul caută răspuns la întrebarea: cum putem uşura ospăţul de Crăciun cu prietenii şi familia, şi ne oferă sugestii simpatice şi modalităţi de simplificare prin care putem reduce timpul petrecut în bucătărie. În fiecare episod, Si şi Dave sunt însoţiţi de celebrităţi, cu care îşi amintesc de Crăciunuri din trecut şi prepară împreună reţetele. Cercetează diferitele tradiţii de Crăciun din Marea Britanie, în timp ce ne atrag atenţia asupra ingredientelor principale ale acestei sărbători.

  • Lumea lui Chuck

    În frumoasa ţară nordică, Chuck descoperă vulcani, gheizere, izvoare termale şi câmpuri de lavă. Chuck gustă un preparat tradiţional unic, rechin fermentat. El vizitează o fermă cu cea mai fragedă carne de miel. Chuck ajunge şi la serele alimentate cu energie termală şi coace pâine de secară într-un gheizer.

  • Mirodeniile simple ale Nadiyei

    Nadiya Hussain dezvăluie misterele utilizării condimentelor: ne arată în câte moduri, ieftin şi uşor, putem transforma mâncărurile obişnuite în bunătăţi speciale. Folosind doar opt condimente – chimen, turmeric, chili, curry, cardamom, fenicul, scorţişoară şi frunze de dafin – ea pregăteşte mâncăruri delicioase pentru fiecare ocazie: printre altele, delicioasele preparate din Bangladesh din copilăria ei, bucate clasice britanice aromate cu condimente şi, bineînţeles, combinaţiile irezistibile ca

  • Malta lui Ainsley

    Ainsley începe aventura malteză în splendida capitală Valetta. Istoricul Liam îi face turul portului, unde află sursa multelor influenţe culturale din Malta, care i-au marcat bucătăria.

  • Confruntarea cofetarilor: Canada

    În noua emisiune a lui Mary Berg, cunoscută şi telespectatorilor TV Paprika, cei mai buni cofetari se întrec în creativitate fără limite, în timp ce noi putem cunoaşte poveştile care îi inspiră, pline de umor şi emoţii. Cele 10 episoade efervescente ale emisiunii de divertisment leagă ţara prin pasiunea pentru coacerea torturilor.

  • Doi italieni cu bun gust

    În nostru serial, cei doi prieteni vechi şi bucătari de renume mondial, Antonio Carluccio şi Gennaro Contaldo – mentorul lui Jamie Oliver - revin în ţara lor natală, Italia, pe care au părăsit-o cu peste patruzeci de ani în urmă. Ei vor descoperi schimbările prin care a cultura italiană în ultima jumătate de secol şi modul în care acestea au influenţat tot ceea ce pun italienii pe masă.

  • Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie

    Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi reţete delicioase pe care le puteţi prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiţi două feluri de mâncare simultan.

  • Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie

    Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi reţete delicioase pe care le puteţi prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiţi două feluri de mâncare simultan.

  • Malta lui Ainsley

    Ainsley începe aventura malteză în splendida capitală Valetta. Istoricul Liam îi face turul portului, unde află sursa multelor influenţe culturale din Malta, care i-au marcat bucătăria.

  • Gusturi şi arome din bucătăria bunicii, cu Prăjiturela

    În episodul de astăzi, invitata specială este mama Mihaelei, Rodica Matei. Originară din Moldova, dar trăind peste 45 de ani în Ardeal, ea îmbină poveştile şi gusturile a două lumi. La casa de vacanţă din Brusturoasa, Bacău, ea pregăteşte plăcinte cu brânză şi prăjitura Jerbo.

  • Un ochi pe faţă şi unul pe dos

    În serialul nostru, Gerti şi Robi prepară mâncăruri binecunoscute, pe care le transformă în bucate complet noi, printr-un element surpriză. Iată cum se transformă o reţetă veche, cum e ghiveciul, în cremă de ghiveci, sau checul cu gem în tort, fiecare episod oferind patru bucate bazate pe două idei.

  • Lumea lui Chuck

    În frumoasa ţară nordică, Chuck descoperă vulcani, gheizere, izvoare termale şi câmpuri de lavă. Chuck gustă un preparat tradiţional unic, rechin fermentat. El vizitează o fermă cu cea mai fragedă carne de miel. Chuck ajunge şi la serele alimentate cu energie termală şi coace pâine de secară într-un gheizer.

  • Mirodeniile simple ale Nadiyei

    Nadiya Hussain dezvăluie misterele utilizării condimentelor: ne arată în câte moduri, ieftin şi uşor, putem transforma mâncărurile obişnuite în bunătăţi speciale. Folosind doar opt condimente – chimen, turmeric, chili, curry, cardamom, fenicul, scorţişoară şi frunze de dafin – ea pregăteşte mâncăruri delicioase pentru fiecare ocazie: printre altele, delicioasele preparate din Bangladesh din copilăria ei, bucate clasice britanice aromate cu condimente şi, bineînţeles, combinaţiile irezistibile ca

  • Mary Berry - Delicatese simple

    În centrul serialului cu Mary Berry se află asemenea mâncăruri delicioase, care sunt uşor de preparat, şi oferă o atmosferă plăcută. În cele şase episoade antrenante Mary, înfruntând vremea nefavorabilă va descoperi şi va prepara acele mâncăruri ale Marii Britanii şi a altor ţări, care ne sunt cele mai plăcute: Deliciile Parisului, perle ascunse de pe malurile Tamisei, ingrediente tradiţionale de pe bogatele păşuni ale Irlandei, aromele care evocă căldura căminului familial, fructe de mare de pe

  • Mary Berry - Delicatese simple

    În centrul serialului cu Mary Berry se află asemenea mâncăruri delicioase, care sunt uşor de preparat, şi oferă o atmosferă plăcută. În cele şase episoade antrenante Mary, înfruntând vremea nefavorabilă va descoperi şi va prepara acele mâncăruri ale Marii Britanii şi a altor ţări, care ne sunt cele mai plăcute: Deliciile Parisului, perle ascunse de pe malurile Tamisei, ingrediente tradiţionale de pe bogatele păşuni ale Irlandei, aromele care evocă căldura căminului familial, fructe de mare de pe

  • Marketa la piaţă

    Scopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piaţă. Am cutreierat multe pieţe, am discutat cu producători şi vânzători şi peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Marketa Hrubesova va pregăti în fiecare episod, în bucătăria TV Paprika, câteva feluri de mâncare excitante. Desigur, alături de reţetele excelente vor fi prezentate şi de această dată idei şi trucuri utile atât pentru cumpărătorii începători, cât şi pentru cei experiment

  • Un ochi pe faţă şi unul pe dos

    În serialul nostru, Gerti şi Robi prepară mâncăruri binecunoscute, pe care le transformă în bucate complet noi, printr-un element surpriză. Iată cum se transformă o reţetă veche, cum e ghiveciul, în cremă de ghiveci, sau checul cu gem în tort, fiecare episod oferind patru bucate bazate pe două idei.

  • Un ochi pe faţă şi unul pe dos

    În serialul nostru, Gerti şi Robi prepară mâncăruri binecunoscute, pe care le transformă în bucate complet noi, printr-un element surpriză. Iată cum se transformă o reţetă veche, cum e ghiveciul, în cremă de ghiveci, sau checul cu gem în tort, fiecare episod oferind patru bucate bazate pe două idei.

  • Crăciunul motocicliştilor

    Serialul caută răspuns la întrebarea: cum putem uşura ospăţul de Crăciun cu prietenii şi familia, şi ne oferă sugestii simpatice şi modalităţi de simplificare prin care putem reduce timpul petrecut în bucătărie. În fiecare episod, Si şi Dave sunt însoţiţi de celebrităţi, cu care îşi amintesc de Crăciunuri din trecut şi prepară împreună reţetele. Cercetează diferitele tradiţii de Crăciun din Marea Britanie, în timp ce ne atrag atenţia asupra ingredientelor principale ale acestei sărbători.

Marţi

26 noiembrie

  • Gusturi şi arome din bucătăria bunicii, cu Prăjiturela

    În episodul de astăzi, invitata specială este mama Mihaelei, Rodica Matei. Originară din Moldova, dar trăind peste 45 de ani în Ardeal, ea îmbină poveştile şi gusturile a două lumi. La casa de vacanţă din Brusturoasa, Bacău, ea pregăteşte plăcinte cu brânză şi prăjitura Jerbo.

  • Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie

    Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi reţete delicioase pe care le puteţi prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiţi două feluri de mâncare simultan.

  • Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie

    Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi reţete delicioase pe care le puteţi prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiţi două feluri de mâncare simultan.

  • Mary Berry - Bucate clasice

    Serialul ne dă posibilitatea să aflăm de ce este Mary Berry un chef genial, un mentor şi de ce este atât de stimulantă asupra unora. Rolul principal din unele episoade este preluat de diferite mâncăruri, în fiecare episod veţi avea parte de un meniu cu un stil diferit: pe unele le cunoaştem bine, altele vor fi total necunoscute faţă de meniurile noastre obişnuite. Dar trăsătura comună dintre acestea este modul caracteristic de preparare al chef Mary: tehnici uşor de însuşit, doar câteva ingredie

  • Mary Berry - Bucate clasice

    Serialul ne dă posibilitatea să aflăm de ce este Mary Berry un chef genial, un mentor şi de ce este atât de stimulantă asupra unora. Rolul principal din unele episoade este preluat de diferite mâncăruri, în fiecare episod veţi avea parte de un meniu cu un stil diferit: pe unele le cunoaştem bine, altele vor fi total necunoscute faţă de meniurile noastre obişnuite. Dar trăsătura comună dintre acestea este modul caracteristic de preparare al chef Mary: tehnici uşor de însuşit, doar câteva ingredie

  • Malta lui Ainsley

    Ainsley începe aventura malteză în splendida capitală Valetta. Istoricul Liam îi face turul portului, unde află sursa multelor influenţe culturale din Malta, care i-au marcat bucătăria.

  • Lumea lui Chuck

    În frumoasa ţară nordică, Chuck descoperă vulcani, gheizere, izvoare termale şi câmpuri de lavă. Chuck gustă un preparat tradiţional unic, rechin fermentat. El vizitează o fermă cu cea mai fragedă carne de miel. Chuck ajunge şi la serele alimentate cu energie termală şi coace pâine de secară într-un gheizer.

  • Mirodeniile simple ale Nadiyei

    Nadiya Hussain dezvăluie misterele utilizării condimentelor: ne arată în câte moduri, ieftin şi uşor, putem transforma mâncărurile obişnuite în bunătăţi speciale. Folosind doar opt condimente – chimen, turmeric, chili, curry, cardamom, fenicul, scorţişoară şi frunze de dafin – ea pregăteşte mâncăruri delicioase pentru fiecare ocazie: printre altele, delicioasele preparate din Bangladesh din copilăria ei, bucate clasice britanice aromate cu condimente şi, bineînţeles, combinaţiile irezistibile ca

  • Crăciunul motocicliştilor

    Serialul caută răspuns la întrebarea: cum putem uşura ospăţul de Crăciun cu prietenii şi familia, şi ne oferă sugestii simpatice şi modalităţi de simplificare prin care putem reduce timpul petrecut în bucătărie. În fiecare episod, Si şi Dave sunt însoţiţi de celebrităţi, cu care îşi amintesc de Crăciunuri din trecut şi prepară împreună reţetele. Cercetează diferitele tradiţii de Crăciun din Marea Britanie, în timp ce ne atrag atenţia asupra ingredientelor principale ale acestei sărbători.

  • Dora la piaţă

    Scopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piaţă. Am cutreierat multe pieţe, am discutat cu producători şi vânzători şi peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Havas Dóra va pregăti în fiecare episod, în bucătăria TV Paprika, câteva feluri de mâncare excitante. Desigur, alături de reţetele excelente vor fi prezentate şi de această dată idei şi trucuri utile atât pentru cumpărătorii începători, cât şi pentru cei experimentaţi.

  • Confruntarea cofetarilor: Canada

    În noua emisiune a lui Mary Berg, cunoscută şi telespectatorilor TV Paprika, cei mai buni cofetari se întrec în creativitate fără limite, în timp ce noi putem cunoaşte poveştile care îi inspiră, pline de umor şi emoţii. Cele 10 episoade efervescente ale emisiunii de divertisment leagă ţara prin pasiunea pentru coacerea torturilor.

  • Doi italieni cu bun gust

    În nostru serial, cei doi prieteni vechi şi bucătari de renume mondial, Antonio Carluccio şi Gennaro Contaldo – mentorul lui Jamie Oliver - revin în ţara lor natală, Italia, pe care au părăsit-o cu peste patruzeci de ani în urmă. Ei vor descoperi schimbările prin care a cultura italiană în ultima jumătate de secol şi modul în care acestea au influenţat tot ceea ce pun italienii pe masă.

  • Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie

    Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi reţete delicioase pe care le puteţi prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiţi două feluri de mâncare simultan.

  • Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie

    Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi reţete delicioase pe care le puteţi prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiţi două feluri de mâncare simultan.

  • Marketa la piaţă

    Scopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piaţă. Am cutreierat multe pieţe, am discutat cu producători şi vânzători şi peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Marketa Hrubesova va pregăti în fiecare episod, în bucătăria TV Paprika, câteva feluri de mâncare excitante. Desigur, alături de reţetele excelente vor fi prezentate şi de această dată idei şi trucuri utile atât pentru cumpărătorii începători, cât şi pentru cei experiment

  • Dora la piaţă

    Scopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piaţă. Am cutreierat multe pieţe, am discutat cu producători şi vânzători şi peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Havas Dóra va pregăti în fiecare episod, în bucătăria TV Paprika, câteva feluri de mâncare excitante. Desigur, alături de reţetele excelente vor fi prezentate şi de această dată idei şi trucuri utile atât pentru cumpărătorii începători, cât şi pentru cei experimentaţi.

  • Crăciunul la TV Paprika

    Dacă există un sezon de vârf în bucătării când toţi caută să-i răsfeţe pe cei dragi cu cele mai bune şi mai gustoase bucate, cu siguranţă este perioada Crăciunului. La fel stau lucrurile şi în bucătăria TV Paprika: maeştrii bucătari pregătesc cele mai apetisante meniuri de sărbătoare, dând idei şi poftă telespectatorilor cu spirit întreprinzător.

  • Crăciunul motocicliştilor

    Serialul caută răspuns la întrebarea: cum putem uşura ospăţul de Crăciun cu prietenii şi familia, şi ne oferă sugestii simpatice şi modalităţi de simplificare prin care putem reduce timpul petrecut în bucătărie. În fiecare episod, Si şi Dave sunt însoţiţi de celebrităţi, cu care îşi amintesc de Crăciunuri din trecut şi prepară împreună reţetele. Cercetează diferitele tradiţii de Crăciun din Marea Britanie, în timp ce ne atrag atenţia asupra ingredientelor principale ale acestei sărbători.

  • Lumea lui Chuck

    În frumoasa ţară nordică, Chuck descoperă vulcani, gheizere, izvoare termale şi câmpuri de lavă. Chuck gustă un preparat tradiţional unic, rechin fermentat. El vizitează o fermă cu cea mai fragedă carne de miel. Chuck ajunge şi la serele alimentate cu energie termală şi coace pâine de secară într-un gheizer.

  • Mirodeniile simple ale Nadiyei

    Nadiya Hussain dezvăluie misterele utilizării condimentelor: ne arată în câte moduri, ieftin şi uşor, putem transforma mâncărurile obişnuite în bunătăţi speciale. Folosind doar opt condimente – chimen, turmeric, chili, curry, cardamom, fenicul, scorţişoară şi frunze de dafin – ea pregăteşte mâncăruri delicioase pentru fiecare ocazie: printre altele, delicioasele preparate din Bangladesh din copilăria ei, bucate clasice britanice aromate cu condimente şi, bineînţeles, combinaţiile irezistibile ca

  • Malta lui Ainsley

    Ainsley începe aventura malteză în splendida capitală Valetta. Istoricul Liam îi face turul portului, unde află sursa multelor influenţe culturale din Malta, care i-au marcat bucătăria.

  • Crăciunul cu clopoţei al lui Jamie

    In această emisiune specială Jamie Oliver ne aduce o colecţie de reţete clasice de Crăciun, ȋmpreună cu idei noi şi mâncare de petrecere. Telespectatorii vor descoperi cum puţină pregătire ȋnainte de marea zi ȋţi vor lăsa mai mult timp liber pentru a te bucura de perioada sărbătorilor.

  • Doi italieni cu bun gust

    În nostru serial, cei doi prieteni vechi şi bucătari de renume mondial, Antonio Carluccio şi Gennaro Contaldo – mentorul lui Jamie Oliver - revin în ţara lor natală, Italia, pe care au părăsit-o cu peste patruzeci de ani în urmă. Ei vor descoperi schimbările prin care a cultura italiană în ultima jumătate de secol şi modul în care acestea au influenţat tot ceea ce pun italienii pe masă.

  • Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie

    Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi reţete delicioase pe care le puteţi prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiţi două feluri de mâncare simultan.

  • Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie

    Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi reţete delicioase pe care le puteţi prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiţi două feluri de mâncare simultan.

  • Malta lui Ainsley

    Ainsley începe aventura malteză în splendida capitală Valetta. Istoricul Liam îi face turul portului, unde află sursa multelor influenţe culturale din Malta, care i-au marcat bucătăria.

  • Crăciunul la TV Paprika

    Dacă există un sezon de vârf în bucătării când toţi caută să-i răsfeţe pe cei dragi cu cele mai bune şi mai gustoase bucate, cu siguranţă este perioada Crăciunului. La fel stau lucrurile şi în bucătăria TV Paprika: maeştrii bucătari pregătesc cele mai apetisante meniuri de sărbătoare, dând idei şi poftă telespectatorilor cu spirit întreprinzător.

  • Un ochi pe faţă şi unul pe dos

    În serialul nostru, Gerti şi Robi prepară mâncăruri binecunoscute, pe care le transformă în bucate complet noi, printr-un element surpriză. Iată cum se transformă o reţetă veche, cum e ghiveciul, în cremă de ghiveci, sau checul cu gem în tort, fiecare episod oferind patru bucate bazate pe două idei.

  • Lumea lui Chuck

    În frumoasa ţară nordică, Chuck descoperă vulcani, gheizere, izvoare termale şi câmpuri de lavă. Chuck gustă un preparat tradiţional unic, rechin fermentat. El vizitează o fermă cu cea mai fragedă carne de miel. Chuck ajunge şi la serele alimentate cu energie termală şi coace pâine de secară într-un gheizer.

  • Mirodeniile simple ale Nadiyei

    Nadiya Hussain dezvăluie misterele utilizării condimentelor: ne arată în câte moduri, ieftin şi uşor, putem transforma mâncărurile obişnuite în bunătăţi speciale. Folosind doar opt condimente – chimen, turmeric, chili, curry, cardamom, fenicul, scorţişoară şi frunze de dafin – ea pregăteşte mâncăruri delicioase pentru fiecare ocazie: printre altele, delicioasele preparate din Bangladesh din copilăria ei, bucate clasice britanice aromate cu condimente şi, bineînţeles, combinaţiile irezistibile ca

  • Mary Berry - Bucate clasice

    Serialul ne dă posibilitatea să aflăm de ce este Mary Berry un chef genial, un mentor şi de ce este atât de stimulantă asupra unora. Rolul principal din unele episoade este preluat de diferite mâncăruri, în fiecare episod veţi avea parte de un meniu cu un stil diferit: pe unele le cunoaştem bine, altele vor fi total necunoscute faţă de meniurile noastre obişnuite. Dar trăsătura comună dintre acestea este modul caracteristic de preparare al chef Mary: tehnici uşor de însuşit, doar câteva ingredie

  • Mary Berry - Bucate clasice

    Serialul ne dă posibilitatea să aflăm de ce este Mary Berry un chef genial, un mentor şi de ce este atât de stimulantă asupra unora. Rolul principal din unele episoade este preluat de diferite mâncăruri, în fiecare episod veţi avea parte de un meniu cu un stil diferit: pe unele le cunoaştem bine, altele vor fi total necunoscute faţă de meniurile noastre obişnuite. Dar trăsătura comună dintre acestea este modul caracteristic de preparare al chef Mary: tehnici uşor de însuşit, doar câteva ingredie

  • Marketa la piaţă

    Scopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piaţă. Am cutreierat multe pieţe, am discutat cu producători şi vânzători şi peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Marketa Hrubesova va pregăti în fiecare episod, în bucătăria TV Paprika, câteva feluri de mâncare excitante. Desigur, alături de reţetele excelente vor fi prezentate şi de această dată idei şi trucuri utile atât pentru cumpărătorii începători, cât şi pentru cei experiment

  • Un ochi pe faţă şi unul pe dos

    În serialul nostru, Gerti şi Robi prepară mâncăruri binecunoscute, pe care le transformă în bucate complet noi, printr-un element surpriză. Iată cum se transformă o reţetă veche, cum e ghiveciul, în cremă de ghiveci, sau checul cu gem în tort, fiecare episod oferind patru bucate bazate pe două idei.

  • Un ochi pe faţă şi unul pe dos

    În serialul nostru, Gerti şi Robi prepară mâncăruri binecunoscute, pe care le transformă în bucate complet noi, printr-un element surpriză. Iată cum se transformă o reţetă veche, cum e ghiveciul, în cremă de ghiveci, sau checul cu gem în tort, fiecare episod oferind patru bucate bazate pe două idei.

  • Crăciunul motocicliştilor

    Serialul caută răspuns la întrebarea: cum putem uşura ospăţul de Crăciun cu prietenii şi familia, şi ne oferă sugestii simpatice şi modalităţi de simplificare prin care putem reduce timpul petrecut în bucătărie. În fiecare episod, Si şi Dave sunt însoţiţi de celebrităţi, cu care îşi amintesc de Crăciunuri din trecut şi prepară împreună reţetele. Cercetează diferitele tradiţii de Crăciun din Marea Britanie, în timp ce ne atrag atenţia asupra ingredientelor principale ale acestei sărbători.